Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok többször elmenni?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom, hogy a párommal ritkán tudunk együtt lenni, de akkor ő szeretne mindent bepótolni, szóval egy éjszaka alatt 3-4 menet. De nekem bőven elég az egy is, utána annyira már nem élvezem a szexet. Kell egy kis pihenő, min 10 perc, de már akkor sem az igazi:S Szeretnék ezen változtatni, tudnátok olyan pózt ajánlani, amiben el tudnék menni másodjára is? Nekem eddig a lovagló póz jött be, de úgy meg ő nem tud elmenni.2011. jún. 18. 09:54
1/10 anonim válasza:
na ezek szerint pasi vagy.nem fogsz tudni elmenni többször 10perc pihi után sem.nagyon meg kell eröltetned magad ahhoz hogy sikerüljön.csináld hogy ö elmenjen és kész.vagy mond meg neki hogy a pasiknak nem igy megy.1-2orát várjatok közbe de utána is több idö lesz mig elmész...
2/10 anonim válasza:
jah,ahogy az előző irta ugy van
3/10 anonim válasza:
20L elsö voltam xD páromnak sem megy egy menet után a második...és mág fáj is olyan hirtelen ujra.pár ora és megeröltetve sikerül...
4/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok:D Elfelejtettem írni:D
2011. jún. 18. 10:17
5/10 anonim válasza:
ebben az esetben ne rögtön a közepébe megint, hanem előjáték újra, próbáljon meg újra felizgatni, mert akkor talán jobban megy :)
6/10 anonim válasza:
na ha lány vagy az más...xD simán nincs igényed rá és mivel nincsen kedved hozzá uigysem fogsz elmenni...de a pasid se tud gondolom ilyen sürün...:D
7/10 anonim válasza:
Nos ,ha másodjára elakarsz menni akkor bízzad magad az ösztöneidre!!!Ami jól esik azt csináld!Vagy vessetek be segédeszközöket!Menjetek be egy sexshopba és vásárolgassatok...
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, előszőr megpróbálom az előjáték részét, mert kissé elsietem:$:$:$
2011. jún. 18. 11:06
9/10 RambOssian válasza:
mert csak egyszer tudsz elmenni. ha mégegyszer el akarsz menni, akkor előbb vissza kell jönnöd.
10/10 A kérdező kommentje:
:D:D:D
2011. jún. 20. 14:06
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!