Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális az ilyen? Vagy én vagyok túl konzervatív?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam egy lúzer lány. Nem volt neki önbizalma. Kimondottan "művészlélek".

Egy fiú leszólította és elhívta egy parkba beszélgetni. Első találkozáskor lesz*pta a fiút. Ezután a fiú közölte vele, hogy csak akkor járnak, ha szexelnek is. Azóta rendszeresen lefekszenek, és a lány folyamatosan panaszkodik, hogy még soha nem mondta neki azt, hogy szereti stb. de ő azzal nyugtatgatja magát, hogy biztos nem egy érzelmes fiú.

A csaj nagyon idegesítően viselkedik. Idiótán röhög stb. Látszik a gyereken, hogy csak a szex miatt viseli el.

A lány szülei nem tudják, hogy már nem szűz, nem is szed fogamzásgátlót.

Már több mint fél éve "járnak".

Most nem értem. Melyik a hülye? A csaj, mert nem veszi észre, hogy kihasználják vagy a fiú aki kihasználja és elviseli a viselkedését.

Vagy ez teljesen normális csak túlreagálom a dolgot?

(egyáltalán nem túloztam, ez így volt, ahogy leírtam, de komolyan nem értem)

2011. jún. 18. 00:57
 1/7 WhiteLabel ***** válasza:
kretének.
2011. jún. 18. 00:59
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Egymásnak lettek teremtve :D
2011. jún. 18. 01:00
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
A csaj a hülye. A pasik mind gyökerek, bárkivel együtt vannak, akit megbas*hatnak. De hülyeségnek az nem nevezhető, hogy szexrabszolgája van. Csak egy ge*i a sok közül...
2011. jún. 18. 01:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát érdekes helyzet az biztos.

De én úgy gondolom hogy a pasi a barom mivel ő használja ki a lányt még annak ellenére is hogy elvileg elviselhetetlen.

A csajszi sztem túl naiv és gondolom pont azért amilyen és még nem volt senkije és egyből mindent elhisz az első jött mentnek...

20/L

2011. jún. 18. 01:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy nálatok mi a naivság, de nálam nem azt jelenti, hogy az első randin rácuppansz a jancsira. Persze a srác is paraszt mert kihasználja a csajt, de ettől még nem lesz Szent Magdolna a kiscsaj. Ő is pont ugyanannyira ludas mint a srác. Jó tegyük fel, hogy nem ismeri fel azt, hogy a srác szereti-e vagy nem, de ha te Di Caprioval, Alekosszal, vagy magával Hugh Hefnerrel randizol először akkor sem veszed szájra a tizedest...
2011. jún. 18. 01:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Normálisnak nem normális, de elég hétköznapi. Mindketten hülyék, de a csaj fog jobban pofára esni.
2011. jún. 18. 02:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, örülj, hogy Te normális vagy. :)
2011. jún. 18. 02:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!