Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol lehet találni hivatásos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet találni hivatásos nőket a városomban?

Figyelt kérdés
Mert szexhirdetéseket nézve csak 4-5 Zegi nőt látni. Én több közül szeretnék választani. Egy 60 ezres városban ennél jóval több van. De hol hirdetik magukat? A Blikkben ott meg képet nem látni róluk.

2011. jún. 18. 00:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Menj fő Pöstre, aréna pláza tömve van velük.
2011. jún. 18. 01:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Hol laksz?

Amúgy meg google,és beírod hogy szexpartnerek,vagy vmi,és talán mellé a városod nevét és majd csak lesz ott valaki.

2011. jún. 18. 08:03
 3/9 anonim ***** válasza:

[link]

www.rosszlanyok.hu/

[link]

[link]

szexpartner-kereso.tlap.hu/

[link]

előző voltam

írj ha megnézted. remélem hasznát tudod venni.

2011. jún. 18. 08:16
 4/9 anonim ***** válasza:

videkilany.hu

Hajrá!

Éljenek a prostik!

2011. jún. 18. 12:17
 5/9 A kérdező kommentje:

Zalaegerszegi vagyok.

www.szexguru.hu

www.rosszlanyok.hu

www.szexxx.hu

www.piroszona.hu -- Ezeken az oldalakon amiket linkeltél, 1 db Egerszegi sincs.

www.szexrandi.hu -- Ezen már van, de párhoz keresnek 3-ikat, vagy nőket keresnek leszbizni, mivel egy szex társkereső.

Egyedül a www.videkilany.hu oldalon van 4 db Egerszegi hirdetés képpel, de mind hájas, ronda alakú.

Ráadásul fontos az arca, kinézete is, de úgyis tudom az lesz, elmegyek egy nőhöz, ha nem tetszik ott hagyom.

2011. jún. 18. 12:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért kell neked hivatásos? Mitől jut el egy férfi odáig,hogy fizessen a szexért?
2011. jún. 20. 11:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Úgy jut el odáig egy férfi, hogy fizessen a szexért, hogy túl van már sok randin és ősz óta nem jött össze 1 kapcsolat sem.

Ezért már nagyon hiányzik a szex.

2011. jún. 24. 02:14
 8/9 IronMan84 ***** válasza:

Itt kereshetsz a szépséges szexpartnerek közül:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Személyes véleményem: több hivatásos lány kellene, legalább minden második lánynak hivatásos erotikus munkásként kellene dolgoznia Magyarországon.

Azok a lányok, akik nem hajlandóak hivatásosként dolgozni biztosan rondának tartják magukat, nincs elég önbizalmuk, nem szeretik igazán a szexet.

2011. nov. 6. 20:21
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm IronMan84-nek a weboldalakat.

Itt magyarországon sosem lesz legális a prostitució, sem a piros lámpás házak.

Azóta lett barátnőm, úgyhogy kefélhettem kedvemre. Majdnem eltelt úgy 1 év, hogy nem dugtam, de szerencsére mégis. :))

Viszont azóta újra egyedül vagyok, így ismét érdekel a téma.

2012. febr. 3. 03:25

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!