Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pár+egy lány. Ez hogyan működik az ágyban?
Megizéli? Ezt tetszik. :D
De amúgy ez nem rossz ötlet, én benne lennék. Ha már kellőképpen megismered a lányt és felizgulsz rá, akkor szerintem te is benne lennél. Amúgy egy férfi álma, hogy 2 csajjal egyszerre csinálja.
Nekem ez meglehetne de lemondok róla,mert féltem a kapcsolatom.Amúgy szexológusok mondják hogy az esetek többségében ez nem vezet jóhoz,tönkretesz egy kapcsolatot.
De hogy a kérdésre is válaszoljak:Az történik amit megbeszélnek előre,nálunk pl a csaj csak a barátnőmnek lenne ott,én nem foglalkoznék vele,csak a barátnőmmel és inkább nézném.
Eddig 3pár lánnyal voltam ilyen dologban,hosszabb-rövidebb ideid.
Két párnál a lányok nem voltak leszbik,uh hárman voltunk az ágyban és felváltva megdugtam őket.
Az egyik pár lánynál is abban kimerült a dolog,hogy csókolóztak egymással,meg ölelgették egymást,de ők sem nyaltak puncit,meg nem ujjazták egymást.
Viszont az ilyesmi nem egy kapcsolat barát dolog szerintem hosszabb távon.
Egyszer,vagy ritkán belefér,de hosszabb távon tuti a szakítás,mert a nők összevesznek,sőt összeverekednek egy idő után.
Az egyik nő úgyis mindig jobban tetszik,mint a másik,többet foglalkoztam vele,ezt meg nem fogja benyelni mindig a másik.
Laza kapcsolatban simán mehet.De komoly kapcsolatban,házasságban az ilyesmi szerintem nem fér bele.
És az is naiv gondolat,hogy ha már ott van egy meztelen nő,akkor csak ilyen olyan szerepe van.Főszerepe lenne ne félj.
Velem egysze volt ilyen, én voltam a 3. fél. A pasinak nagyon bejöttem, a lány ezt tudta, és rettenetesen féltékeny is volt, aztán egy görbe este összekeveredtünk. NAgyon részegek voltunk. Soha nem csináltam előtte ilyet, de csókoloztam a lánnyal, aztán orálisan csináltuk a pasinak, aztán én orálisan a lánynak, miközben a pasi szeretkezett velem hátulról. Ők nem is voltak együtt. Nem beszéltünk róla azóta sem. 22 éves voltam akkor.
Alapvetően pozitív élmény volt, de nem volt semmi hasonlóban részem sem előtte, sem utána. Nem zárkóznék el most sem tőle, de csak én szállnák be 3-nak, vagy akkor vennék be valakit, ha a pasival nem komoly a dolog.
Velem egysze volt ilyen, én voltam a 3. fél. A pasinak nagyon bejöttem, a lány ezt tudta, és rettenetesen féltékeny is volt, aztán egy görbe este összekeveredtünk. NAgyon részegek voltunk. Soha nem csináltam előtte ilyet, de csókoloztam a lánnyal, aztán orálisan csináltuk a pasinak, aztán én orálisan a lánynak, miközben a pasi szeretkezett velem hátulról. Ők nem is voltak együtt. Nem beszéltünk róla azóta sem. 22 éves voltam akkor.
Alapvetően pozitív élmény volt, de nem volt semmi hasonlóban részem sem előtte, sem utána. Nem zárkóznék el most sem tőle, de csak én szállnék be 3-nak, vagy akkor vennék be valakit, ha a pasival nem komoly a dolog.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!