Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz szerelem csak két fiú között lehetséges?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 23:52
11/16 anonim válasza:
Szinte minden lelki betegség az agyból indul ki. Légy szíves gondolkozz mielőtt bármit is írnál, vagy vágd fel a eredet, mert nem tudom, hogy mi késztetett megírni ezt az igen magas intelligencián fekvő hozzászólást. Egy bocsánatkéréssel is tartozol, de kizárólag magad felé, hogy ekkora egy tuskó, idióta, elmefogyatékos csicska vagy.
12/16 anonim válasza:
,,A természet nem alkothat olyat, amely nem képes reprodukálni magát,jelen esetben két azonos nemű ember, mert az halálra van ítélve. A természet pedig nem öngyilkos. Ezért gondolom azt, hogy a homoszexualitás betegség. Agyi vagy lelki. A gyermek nevelése során, negatív élmények során működésbe léphetnek inaktív gének, amely genetikailag kimutatható kell h legyen. Ilyen az agresszió, mert eleve gonosz, agresszív ember nincs. De olyan génről én nem tudok ami eleve lenne aktív vagy inaktív állapotban. Ha lenne ilyen, akkor az génhiba lenne. De maradok annáp, hogy ez lelki, szellemi betegség."
13/16 anonim válasza:
Eddig jöttetek azzal, hogy el vagytok nyomva Magyarországon. Most kaptatok nagy örömötökre egy mocskos fesztivált. Ne gyertek má nekem azzal, hogy csak akkor szerethetem az élettársam ha homár vagyok, mert széjjelbaszok köztetek!
14/16 anonim válasza:
Na úgy látom ez a legújabb baromság, amit ez elfajzott, degenerált, b.zivédő liberális köcsögök terjesztenek.
15/16 anonim válasza:
I wanna kick some gay ass!!! A bakancsom pont illik a gyomrukba.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!