Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elélvezni?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni? (lent) L

Figyelt kérdés
a barátommal még nem feküdtem le azt túl korainak érzem még.ezért csak felfedezzük egymást.én kielégítettem orálisan el is élvezet.engem pedig nyalt és ujjazott de nem mentem el és olyan csalodottnak látszott.mit tehetnék?
2011. jún. 17. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:
21%
én segítenék rajtad.
2011. jún. 17. 23:04
 2/4 anonim válasza:

Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de szoktál masztizni? :)

Mert ha igen, gondolom ismered magad. A barátodnak mondd, hogy mit csináljon, gyorsabban-lassabban :D

Nálam is ugyan ez volt a baj, barátomnak soha nem sikerült. Nem akartam neki szólni, hogy hogyan csinálja, de egyszer amikor nyalt, majdnem elértem a csúcsot, de aztán mégsem..majd elkezdtem csak úgy magamtól mondani, hogy ne álljon le..csinálja stb :) Tetszett neki :)

Ha megint arra kerül a sor... ezt ne felejtsd el :)

Sok sikert!

2011. jún. 17. 23:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj el. És ne felejtsd el becsukni az ajtót!
2011. jún. 17. 23:10
 4/4 A kérdező kommentje:
második válaszolónak köszi:)
2011. jún. 17. 23:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!