Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az átlag pénisz vastagság?
Én állok, vagy a hajamnak kell állnia? Vagy milyen álló állapotról beszélsz?
Inkább merevnek szokták nevezni. :)
6 centi már fáj a legtöbb lánynak, persze nem azokról a bizonyos utcamentiekről beszélek. annál nagyobb be sem megy, szóval ha neked akkora van, szerencsés vagy xD
egyébként olyan 4 centi körül van az átlag.
előzőnek írnám, hogy én többször hallottam azt, h "áll", mint azt, hogy "merev"...
lány vagyok, ég elég sokat láttam ahhoz, hogy tudjam kb mi hol merre. (na jó, annyit azért nem , de remélhetőleg többet, mint egy férfi...)
jut eszembe... a pasik honnan is tudják ezt annyira, akik válaszoltak neked?!?!! hoppáá.... :P
Orvosi meghatározás szerint a normál péniszméret a 15,5 x 3,6 cm:)
(anyum urológián dolgozott azért tudom:D)
am 5,5 cm-es átmérővel rendelkezővel találkoztam már, sokszor voltam ugy hogy eléggé fájt a csontom (és nem a puncim) szex után, de mégis jó volt, és sztem megérte:D viszont igen sajnos szüz lányokkal nem érdemes kezdened ekkora átmérővel:) tapasztalt lányoknál viszont lehetsz abszolut first!:P
A 6 centi az már derék méretnek számít. Ha tényleg annyi, akkor gratulálok hozzá! Használd gyakran és egészséggel! :D
Szerintem az átlagos vastagság olyan 4,5 centi körül lehet. Összehasonlításképpen egy vécépapír-guriga durván 4 centi, abba egy normális pénisz nem fér bele erektált állapotban. ;)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!