Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mekkora az átlag pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora az átlag pénisz vastagság?

Figyelt kérdés
Sok kérdést láttam a hosszúságról, de kevés szól a vastagságról. Ami nem utolsó sorban sok nő szerint sokkal fontosabb mint a hosszúság. Jah mielőtt valaki elkezdene "oltári" poénokat írni, természetesen álló állapotban.
2011. jún. 17. 22:17
 1/9 A kérdező kommentje:
Jah és ha itt tartunk a 6cm átmérő soknak számít?
2011. jún. 17. 22:21
 2/9 Réépa válasza:

Én állok, vagy a hajamnak kell állnia? Vagy milyen álló állapotról beszélsz?

Inkább merevnek szokták nevezni. :)

2011. jún. 17. 22:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Esetleg, ha sugár lenne... Ezt a legtöbb lány meg se érzi. Gyúrjál még rá egy kicsit!
2011. jún. 17. 22:27
 4/9 anonim válasza:

6 centi már fáj a legtöbb lánynak, persze nem azokról a bizonyos utcamentiekről beszélek. annál nagyobb be sem megy, szóval ha neked akkora van, szerencsés vagy xD

egyébként olyan 4 centi körül van az átlag.

előzőnek írnám, hogy én többször hallottam azt, h "áll", mint azt, hogy "merev"...

lány vagyok, ég elég sokat láttam ahhoz, hogy tudjam kb mi hol merre. (na jó, annyit azért nem , de remélhetőleg többet, mint egy férfi...)

jut eszembe... a pasik honnan is tudják ezt annyira, akik válaszoltak neked?!?!! hoppáá.... :P

2011. jún. 17. 22:37
 5/9 anonim ***** válasza:
3 m 45 cm 36mm vastag ha egy túlméretezett óriás vagy ...
2011. jún. 17. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
49%

Orvosi meghatározás szerint a normál péniszméret a 15,5 x 3,6 cm:)

(anyum urológián dolgozott azért tudom:D)

am 5,5 cm-es átmérővel rendelkezővel találkoztam már, sokszor voltam ugy hogy eléggé fájt a csontom (és nem a puncim) szex után, de mégis jó volt, és sztem megérte:D viszont igen sajnos szüz lányokkal nem érdemes kezdened ekkora átmérővel:) tapasztalt lányoknál viszont lehetsz abszolut first!:P

2011. jún. 17. 23:49
 7/9 anonim ***** válasza:

A 6 centi az már derék méretnek számít. Ha tényleg annyi, akkor gratulálok hozzá! Használd gyakran és egészséggel! :D

Szerintem az átlagos vastagság olyan 4,5 centi körül lehet. Összehasonlításképpen egy vécépapír-guriga durván 4 centi, abba egy normális pénisz nem fér bele erektált állapotban. ;)

2011. jún. 18. 00:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Az enyim simán belefér. 14 cm az jó(13 évesen)?
2011. jún. 18. 00:13
 9/9 anonim ***** válasza:
13 évesen még inkább legózz... minél előbb kezdesz szexel foglalkozni annál hamarabb állsz meg a fejlődésben :D hagyd ha lógja ki magát, lesz az hosszabb is. am ha jol használod, jó az a 14 is. meg épp arrol van szó h az átmérő jobban számit. ;)
2011. jún. 18. 11:16

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!