Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megrontás fogalma?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megrontás fogalma?

Figyelt kérdés
NORMÁLIS válaszokat!!
2011. jún. 17. 22:12
1 2
 1/13 RaksashaGirl ***** válasza:
20%
Szűz lányokat elcsábítani. :) (Nagyjából. Már ha jók az ismereteim. :D)
2011. jún. 17. 22:13
 2/13 anonim ***** válasza:
13%

Normális,oke!!!

Voltál megbaxva ?

Voltál megrontva ?

Ugyan az a kérdés.

2011. jún. 17. 22:14
 3/13 anonim ***** válasza:
26%
szűz 18év alatti lányokkal szexelni,elcsábítani...
2011. jún. 17. 22:24
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

[link]

[link]

[link]

"A megrontást minden esetben egy 18. életévét betöltött személy követi el egy 14. életévénél fiatalabb személlyel szemben."

Ez a hivatalos Btk-megfogalmazás.

2011. jún. 17. 22:24
 5/13 A kérdező kommentje:
úgy tudom, h a szüzességnek nincs köze hozzá, köszii a válaszokat!
2011. jún. 17. 22:30
 6/13 napietus ***** válasza:
az is kimeríti a fogalmat, ha szexuális aktusra "igyekszik rábírni" a kiskorút. ebbe aztán minden belefér, nem kell hozzá még megérinteni sem, szóval, magatartással ugyanúgy elkövethető.
2011. jún. 17. 22:40
 7/13 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom hogy a sok bátor gyerek minek írogat ide f@szságokat!!!!!!!!!!!!

Qurvára nem számít hogy szűz-e az illető! A megrontást egy 14 év fölötti személy követi el 12-14 éves kiskorú sérelmére. Még ha akarja akkor is! Bűntetni viszont ha jól tudom csak 14 éves kortól lehet, komolyan pedig 18 éves kortól.

Ha 12 év alatti személy sérelmére követik el a szexuális cselekményt, akkor az erőszakos közösülésnek minősül, mivel a törvény a 12 év alatti személyeket (gyerekeket) védekezésre képtelennek tekinti.

Tehát ha te elmúltál 18 akkor törvényesen csak 14 éves lánnyal feküdhetsz le de 18 éves koráig nem fizethetsz neki ezért, se nem fotózhatod le, veheted videóra, stb!

Ha véletlen találsz egy 13 éves csajt aki lefekszik veled, de nem tudja meg más, vagy nem jelentenek fel érte akkor is megúsztad.

2011. jún. 18. 00:19
 8/13 napietus ***** válasza:
63%
utolsó, a beleegyezési korhatár 14 év, az alatt nemi erőszak, mivel a kiskorú a törvény szerint nem döntésképes, tehát az, hogy belegyezett, nem jelent semmit, ugyanúgy erőszaknak számít. a többi helyes :)
2011. jún. 18. 00:23
 9/13 napietus ***** válasza:
ja, és ezt a szüzesség dolgot én sem tudom, honnan szedték. lefeküdni egy 18 éves szűz lánnyal nem bűn, egy 13 és fél éves nem-szűzzel az.
2011. jún. 18. 00:24
 10/13 anonim válasza:
Úgy tudom azt jelenti, hogy ha még egy lány nem töltötte be a 14. életévét és akkor szexelnek vele az megrontásnak számít! Vagy is 14 év alatt! Bár titokban lehet csinálni, természetesen védekezéssel, de ha gyerek lesz belőle, akkor azt ugyebár a rendőrség is megtudja és bűncselekményért akár el is ítélhetnek! Feltéve, hogyha nem töltötted be a 14 életévedet (fiú)
2011. jún. 18. 19:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!