Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám nagyon élvezetes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám nagyon élvezetesé tenni az orális sexet? Fiúk ti hogy szeretitek? L/18

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 21:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%
A száddal?
2011. jún. 17. 22:04
 2/17 anonim ***** válasza:
86%

Egy srác nem hiszem hogy le fogja neked értelmesen és részletesen írni hogy hogyan jó csinálni,erre vagy magadtól rájössz vagy barátnő , csaj leírja hogy hogy a jó.

20/F

2011. jún. 17. 22:10
 3/17 anonim ***** válasza:
53%

Na majd én

Megfogod letérdelsz csoki fudzsin harapod oszt azt tuti élvezni fogja.

Olyan orgazmusa lesz hogy a mentő viszi el :D

2011. jún. 17. 22:14
 4/17 anonim ***** válasza:
Rakass be nyelv piercing-et!Előző barátnőmnek volt.Sokkal élvezetesebb volt tőle az orális szex!Nem sokáig bírtam úgy.Csak kb. 2-3 perc.Míg nélküle(előtte,amikor még nem volt neki) legalább 7 percig bírtam.De átlagban 10-12 percig :)
2011. jún. 17. 22:25
 5/17 anonim ***** válasza:
formáld a szád olyanra mint a nemiszerved és már is jobb lessz hidd el abba legalább nincsennek fogak!
2011. jún. 17. 22:32
 6/17 A kérdező kommentje:
a nyelv pc-t már úgy is terveztem :D
2011. jún. 17. 22:32
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, szerintem a lényeg hogy lássa rajtad hogy örömmel szopod le (bocsi a megfogalmazásért xD) és hogy izgat a dolog téged is :)

21L

2011. jún. 17. 22:41
 8/17 anonim ***** válasza:
Nyalogasd vegig, aztan jatszodj egy kicsit a golyoival, ne hanyagold el oket, utana vedd be es ovatosan kezdjed majd korkorozz a nyelveddel rajta, aztan megint nyalogasd vegig, ezt jatszodd egy kicsit aztan megint vedd be es fokozatosan gyorsits a tempon, aztan lassits majd megint gyorsits, ha meg minig nem ment el (bar ketlem, de ha megis) akkor folytasd.
2011. jún. 17. 23:52
 9/17 anonim ***** válasza:
kifelejtettem a puszilgatast, szopogatast... de vegulis szerintem hiaba irom le, azt kell erezni hogy hogy jo... 18/L
2011. jún. 17. 23:54
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

- legyen valami előjáték, például haladj a szájától lefelé végig a testén, és úgy érj el a péniszéhez

- először csak nyalogasd a makkot, aztán fokozatosan vezesd be a szádba az egészet

- bő nyállal csináld végig

- használd a nyelvedet is szorgalmasan közben, akkor is, amikor már a szádon belül van

- szívogathatod finoman

- találd meg a számára ideális ritmust, amivel mozgatod a fejedet

- ha igényli, foglalkozz a golyóival is, nyalogassad, szopogassad őket

- az előző vonatkozik a herék és a végbél közti területre, azt is nyalogathatod

- ha nincs ellenére, közben az ujjaiddal izgathatod a fenekét, akár be is dughatod neki óvatosan (lásd prosztatamasszázs-technikák)

- ha tudod, engedd le egészen mélyre, a torkodba is (lásd mélytorok-technikák)

- ha nem zavar, engedd, hogy a fejedre tegye a kezét, és finoman irányítson

- a vége legyen mindig úgy, ahogy ő szeretné, ha pedig nem szól külön, akkor tartsd a szádban az élvezés alatt végig

- amennyiben a szádba élvezett, nyeld le szépen

- takarítsd le a száddal a maradék spermát a farkáról, és szopogasd még egy kicsit levezetés gyanánt, amíg igényli

- a végén adj egy puszit a fütyijére, és köszönd meg neki, hogy kielégíthetted, vagy mondjad, hogy nagyon élvezted / finom volt / stb. ;)

2011. jún. 18. 00:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!