Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ez? Mostanában ahány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez? Mostanában ahány szexi pasit meglátok felizgulok, igaz, rég nyaltam úgy le valakit igazán és már hiányzik, de tényleg k*rvára beindulok.

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 20:28
1 2
 11/14 anonim válasza:
Ti képesek lennétek jelentkezni egy aktusra egy ismeretlen csajjal... miközben lehet hogy kövér vagy ronda vagy ragyás vagy szőrös :D
2011. júl. 2. 18:07
 12/14 anonim ***** válasza:

tegnap 18:07

Bármikor! A legtöbb nő kifejezetten dugható és esélyes egy isteni éjszakára, még ha nem is venném feleségül. Hülyeség lenne kihagyni! Tegnap séta közben találkoztam egy kutyát sétáltató biciklis nővel. Kb 45 lehetett és átlagos, kicsit molett testalkata volt átlagos arccal, de ha akkor ott a kukoricás nagy semmi közepén azt mondta volna hogy úgy beleülne a farkamba akkor azonnal igent mondtam volna!

2011. júl. 3. 06:49
 13/14 A kérdező kommentje:

honnan veszed hogy ronda vagyok?nem is láttál még.igaz nme vagyok egy paris hilton alkat de 43 kiló vagyok az arcomnak semmi baja,tiszta pattanások nincsenek,a szemem kék a hajam fekete nme vagyok túl magas,olyan ideál.szóval nincs jogod ítélkezni.

amúgy ti perverz állatok nektek egy lány másról sem szól csak a dugásról?

2011. júl. 3. 20:39
 14/14 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 20:39

Egy lány sokmindenről szól, legfőképp a szexről és az intimitásról. De nézzük a dolog kivitelezhető oldalát!

Dugás kontra minden más:

Egy csajjal lefeküdni isteni és megismételhető, mi több megismételendő, ugyanakkor egy párkapcsolat és egy házasság nagyjából egyszeri! Na persze hogy egy csajról nem az jut egyből eszembe, hogy de jó lenne focizni vele, vagy elmenni horgászni, vagy paintballozni! Arra vannak fiúk. Nyilván ha egy csaj arra érdemes akkor többet is akarok tőle, de a szexre szinte minden nő alkalmas mert mindegyik tud nyújtani egy olyan szintet ami több mint kívánatos, viszont kapcsolat szempontjából már koránt sem ilyen bőséges a lista. Ezenkívül a szex az szinte mindennapi szükséglet. Persze ez nem csak szimpla dugás, mert akkor egy prosti is elég lenne. Intimitás kell gyengédség érzékiség kölcsönös vágy és gátlástalan szex. Ennyi!

Ha ettől perverz disznóállat vagyok, akkor vállalom!

2011. júl. 5. 17:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!