Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚK, ha egy lány megkérdezi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK, ha egy lány megkérdezi tőletek, hogy hány lánnyal voltatok együtt életetek során, szoktatok TÚLOZNI?

Figyelt kérdés

Mondjuk összejöttök egy csajjal, és mindketten meséltek magatokról. Szóba kerül hogy kinek hány partnere volt eddig. A lányok legtöbbször kevesebbet mondanak. És Ti? Őszintén bevalljátok vagy kicsit túloztok a számokat illetően? :)

Kort is írjatok létszíves!

2011. jún. 17. 20:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez engem is érdekel, mert a srácok elképesztő számokat szoktak mondani. Ha túloznak, szólnék, hogy ez baromi ijesztő, hogyha sok lányt hazudnak, szóval nem szükséges...:D

20L

2011. jún. 17. 20:15
 2/15 anonim ***** válasza:

Régen túloztam, ma már nem.

22/F

2011. jún. 17. 20:17
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
én nem szoktam elmondani, hagy egye meg a kíváncsiság :D
2011. jún. 17. 20:21
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szoktam megmondani: "nincs kedvem az exekről beszélni, ami elmúlt, elmúlt".

26

2011. jún. 17. 20:25
 5/15 anonim ***** válasza:
79%
Elvből nem hazudok semmiben, így ebben sem fogok. Teljesen nyugodt szívvel mondok 1-et vagy nullát, attól függően, mir értünk partner alatt. Nemtom mit kell ezen görcsölni.
2011. jún. 17. 20:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Egy-két fiú ismerősöm feltűnően nagy számot nyög be ha ilyen szóba kerül. Elképzelhető akkor hogy igazat mondanak....
2011. jún. 17. 20:45
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább tagadni szoktam...

23/F

2011. jún. 17. 20:49
 8/15 anonim ***** válasza:
bocsi de nem elképzelhető...90%-a túloz...
2011. jún. 17. 20:49
 9/15 anonim ***** válasza:

Tőlem még nem kérdezte senki de megmondanám hogy 0.

F20

2011. jún. 17. 22:18
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

:) Nem értem, hogy miért túloznak a pasik a barátnőjük előtt. Még azt csak-csak, hogy a haverjaik előtt lódítanak egyet, simán a presztizs miatt. De a barátnő előtt? Szerintem egy csaj szemében ez nem becsülendő, és menő, h hány lánnyal feküdt össze az illető pasi, hanem inkább kiábrándító..

Így szerintem, mikor egy fiú elég éretté válik ahhoz, hogy ezt felfogja, akkor már tuti nem túloz ezzel kapcsolatban a bnője előtt... :)

23/N

2011. jún. 19. 22:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!