Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent az pontosan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az pontosan hogy "olyan mint egy darab fa az ágyban "?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok h mit is jelent ez egy férfi számára , mert nőként ezt úgy ítélem meg h ilyenkor passzív felet játszik a nő .
2011. jún. 17. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Sötét van itt és magány, szívem vérzik és nagyon fáj. De nem szólok semmit, csak titkolom, hogy a szerelem nekem milyen nagy fájdalom.
2011. jún. 17. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Egy darab fa mit csinál? Izeg-mozog, hempereg, dolgozik, nyüzsög, aktív??? Nehéz a társítás, ugye?
2011. jún. 17. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
A nő hanyatt fekszik, szétrakja a lábát, a férfi meg csináljon, amit akar, ennyi a szex neki. Ezt jelenti.
2011. jún. 17. 19:42
 4/8 anonim ***** válasza:
olyan mint egy guminő. na. ennyi.
2011. jún. 17. 20:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Sztem azt hogy a nő csinál mindent a férfi meg csak fekszik..:D
2011. jún. 17. 20:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Olyan mint egy fa, csak fekszik széttet lábakkal, hallgat, olyan mint egy guminő, semmi élet benne, semmi szenvedély, nem csinál semmit, mintha elájult volna.
2011. jún. 17. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát olyan mint egy darab fa.Szerintem eléggé beszédes hasonlat.
2011. jún. 17. 20:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt, hogy - teljesen mindegy, hogy férfira vagy nőre mondják - nem csinál semmit, csak fekszik és várja, hogy a párja "dolgozzon" rajta.
2011. jún. 17. 22:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!