Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, szeretitek ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szeretitek ha egy lány hangosan nyögdécsel szex közbe?

Figyelt kérdés
Jó vagyok az ágyba, de többször hasonlítottak már ponó sztárhoz és nem tudom hogy ez pozitív vagy inkább sértő. (a fiúk szerint pozitív) Nagyon bele élem magam a helyzetbe. Szerintetek?
2011. jún. 17. 17:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szexben nem szabad szégyellni semmit, főleg nem ezt!
2011. jún. 17. 17:32
 2/13 anonim ***** válasza:

A férfiakat ez általában felizgatja:)

F/22

2011. jún. 17. 17:33
 3/13 anonim válasza:

Háát.. én nő létemre nem engedem ki a hangom. :D Csak úgy diszkréten, vagy inkább csak sóhajtozok nagyokat. :D Szerintem (de én nő vagyok), sokkal izgatóbb, ha "gyengéden" nyögdécsel/sóhajtozik valaki, mintha visítozik. :D

De kíváncsi vagyok a pasik véleményére is.. :P

2011. jún. 17. 17:33
 4/13 anonim ***** válasza:

Egyetértek: számomra izgatóbb, ha a nő csak finoman sóhajtozik, mint ha hangosan nyögdécsel.

24/F

2011. jún. 17. 17:37
 5/13 trophy válasza:
embere válogatja, pl én nem szeretném, ha lakótársaim a lény visítozása miatt gyújtanának fel, bár kétségtelen, ha elkapja az embert a hév, és nem MEGJÁTSZOTT a dolog, akkor respect! :) 20/F
2011. jún. 17. 17:38
 6/13 trophy válasza:
khm... akarom mondani LÁNY X'D
2011. jún. 17. 17:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Sose értettem, ha valaki már szexig eljut, akkor már miért kell szégyellni, amit csinál? El kell engedni magad, nem azon forogni, hogy most mi lesz. Mert k*rvára nem érdekli a másikat, érezd jól magad közben és ne ilyeneken agyalj közben.
2011. jún. 17. 17:47
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Nyilván ha fenn áll a lehetőség hogy más is hallja akkor csöndbe vagyok....és nem sikítozásról volt szó csak nyögdécselésről :)
2011. jún. 17. 17:57
 9/13 Moszuke ***** válasza:
IMÁDOM
2011. jún. 17. 18:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Ismerős a kérdés és engem is érdekel :P az én párom spec szereti, csak elcsitít :D de csak akkor ha más is tartózkodik egy két szobával odébb... de nem visítozok, csak úgy élvezetesen :) persze ha üres a ház nem csitít és úgy látom nagyon élvezi :)
2011. jún. 17. 20:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!