Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Sok olyan híres emberről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok olyan híres emberről hallani, aki eleinte házas volt, majd bejelentette, hogy homoszexuális. Ebben az esetben mindenképpen biszexuális az illető?

Figyelt kérdés

Mindkét véleményt hallottam már. Freddie Mercuryról olvastam, hogy kevesen tudják, hogy valójában biszex volt, mert 4 évig együtt élt egy nővel. De ha jól tudom, akkor Elton John vagy Darren Hayes (Savage Garden) is házas volt, mielőtt fölvállalta. Most akkor hogy lehet, hogy attól kezdve "csak melegek"?

Értelmes, kultúrált válaszokat kérek.

2011. jún. 17. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ezek csak alibi házasságok voltak, és nem volt sem szerelem, sem testi vonzalom akkor attól, hogy volt feleségük még nem lesznek biszexuálisok, hiszen közben is a saját nemükhöz vonzódtak.
2011. jún. 17. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Freddie Mercury binek is vallotta magát, ha jól tom.
2011. jún. 17. 17:02
 3/5 A kérdező kommentje:
hát igen csak alibiből olyan sok évig együtt élni valakivel meg azért nekem túlzásnak hangzik. főleg hogy a pár másik fele mit gondol erről. legalábbis így elképzelve nem örülnék, ha a férjem alibiből jönne hozzám.
2011. jún. 17. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem alibi. Lehet hogy van olyan aki a hírnév megtartása érdekében házasodik össze nővel, de nem hiszem hogy a döntő többség ilyen.

Régebben ennyire se volt elfogadott a homoszexualitás mint most, sőt! Ezért kényszerültek a férfiak érdekházasságra, egyszerűen nem vállalhatták fel önmagukat. Így most, mikor látják hogy a világ változik egyre többen hagyják el a családjukat, egyre többen csalják meg a feleségüket más férfiakkal, egyre többen fizetnek azért hogy végre férfiakkal lehessenek... Sorolhatnám. De ez emberfüggő, lehet hogy házassága közben jött rá arra hogy a saját neméhez vonzódik. Erre konkrét választ nem lehet adni. Ezt úgyis csak ők tudják. :)

2011. jún. 17. 21:33
 5/5 A kérdező kommentje:
persze, értem én ezt, és köszönöm a válaszokat. csak ez a "rájönni" dolog olyan furcsa. nem vonom kétségbe, csak nehéz elképzelni, hogy van, aki az előtt maga sem tudta talán magáról.
2011. jún. 17. 23:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!