Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tapasztalatok MILF-ekkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalatok MILF-ekkel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Egy MILF-fel szimpatikusak vagyunk egymásnak, és érik egy szexuális kapcsolat közöttünk. Mennyire vágják, hogy mire van szüksége egy férfinak? Gondolok itt többek között arra, hogy le szokták nyelni külön kérés nélkül?
2011. jún. 17. 16:05
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem te kevered a milf szot a prostituálttal.a milf idösebb dögös nő,a cucc lenyelése nem kor és dögösség függö...
2011. jún. 17. 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha neked csak arra van szükséged,hogy valaki lenyelje,akkor elég beszűkült egy lelki szegény vagy...
2011. jún. 17. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem jó tapasztalataim vannak a MILF-ekkel. Eddig még csak egy volt de többször. Hosszú történet., de végül megvolt. :)

Értenek a dolgokhoz, persze nem mind.

Szerintem ne hagyd ki! Én nem bántam meg.

2011. jún. 17. 16:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Személyes közvetlen tapasztalatom nincs, de amit a haveri kör tapsztalt, az alapján ez a korosztály a legjobb az ágyban. A párkeresési kényszeren már rég túlléptek, és megtanulják becsülni az élvezetek puszta megélését. Ekkor már kiléptek a szerelemhajhászó kis p1csakorból, felnőttek, sokkal kisebbek a gátlásaik, tapasztalattal is rendelkeznek, és gyakran nagyon kiéhezettek. Ez azonban a hallottak alapján inkább rövidebb ideig tartó románcokra jellemző, egy idő után elképzelhető, hogy azonnal kb házastársak lesztek.
2011. jún. 17. 16:48
 5/8 A kérdező kommentje:

@első válaszoló:

Senki sem vitatja a cucc lenyelésének a dependenciáit, pontosan kérdeztem rá konkrétan a MILF-ekre.

@második válaszoló:

Nem erre van szükségem, ez teljesen alap dolog, ami tisztelet jele egy nő részéről. Te sem láttál még nőt élőben.

A többieknek köszönöm a megtisztelő választ!

2011. jún. 17. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
semmi köze nincs a tiszteletnek a cucc lenyeléséhez...azt gondolod ez neki megtisztelö hogy lenyelheti?vagy mit gondolsz?nem mindenkinek fekszik a lenyelés.kortol és bármitol független...
2011. jún. 17. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:
de jó neked mit meg nem adnék hogy helyedbe legyek
2011. jún. 20. 15:40
 8/8 A kérdező kommentje:
De van köze, mert akkor nyeli le, ha kellő tisztelet és bizalmat érez a másik iránt. Az, hogy kinek fekszik a nyelés egyrészt nincs összefüggésben a tisztelettel, másrészt senki sem kérdezte. Bár lehet, elnézted a kérdést, és nem ide szántad a válaszaidat! Mindenesetre legközelebb olvasd el a kérdést is, mielőtt vadul ráfejelsz a billentyűzetre! :D
2011. jún. 22. 12:51

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!