Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Olyan lányok akik a szüleikkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan lányok akik a szüleikkel élnek mikor/hol/hogyan intézik az önkielégítést?

Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 15:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne trollkodjátok szét szegény kérdezőt! XD

Előőbb utóbb rájön magától is,hogy a fürdőkádban is lehet ezt azt csinálni:P

2011. jún. 17. 16:00
 12/22 anonim ***** válasza:
47%
Hacsak nem kell egyszerre használnia a szüleivel!
2011. jún. 17. 16:01
 13/22 anonim ***** válasza:
Hát nekem sincs külön szobám, én anyával vagyok egy szobában.. de nem a "rózsás anyagi helyzet" miatt, hanem kiskoromban akartunk elköltözni nagyimtól (most vele lakunk) de a szüleim szétmentek így nem tudtunk.. igaz most nekem is fura hogy együtt vagyok vele, egy szobában, mert 2évig albérletbe laktam más városba.. de most hazaköltöztem:S:D egyébként meg minden meg lehet oldani.. ott a fürdő, ott be lehet zárkózni vagy ha senki sincs otthon...:P
2011. jún. 17. 16:03
 14/22 anonim válasza:

vagy villamoson

moziban

2011. jún. 17. 16:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha senki sincs otthon.
2011. jún. 17. 16:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Azér' a pénzes IQ kölkök... Ez igen... Örülj, hogy van saját szobád, de ne gondold, hogy akinek nincs, az azért van mert idióták a szülei. Barom...
2011. jún. 17. 16:52
 17/22 anonim ***** válasza:
nekem sincs saját szobám, bőgök is érte minden éjjel mert megőrülök... fürdőkádat tudom ajánlani csak :/
2011. jún. 17. 17:26
 18/22 anonim ***** válasza:
95%

Ti alpári barmok vagytok!!

1: a kérdés teljesen normális, nem tudom miért ordítjátok le

2: olyanról még senkisem hallott, hogy valaki a tesójával van egy szobában????

2011. jún. 17. 17:33
 19/22 anonim válasza:
Én is egy szobában vagyok a tesommal, de könnyen meg tudom oldani: este a tesom hamar elalszik és am is emeletes ágyam van és én alszom felül, csendesen elvagyok, ugyh fel sem tunok, csak néha recseg az ágy XD
2011. jún. 17. 17:56
 20/22 anonim ***** válasza:
én is anyámmal élek egy szobában, de hamar elalszik, aztán csinálhatom nyugodtan. mivel halkan csinálom, nincs gond. sőt, közvetlenül az ágyon ülő anyám mellett fekve is csináltam már nem egyszer, amikor nagyban olvasott, én meg úgy tettem, mintha szundikálnék, meg olyan is előfordult pár alkalommal, hogy pont akkor jött be a szobába, lépett hozzám és kezdett beszélgetni, mikor a takaró alatt önkielégítettem, és éppen orgazmusom volt - a takaró fölötti részem meg higgadt pókerarccal társalgott vele :D 18/L
2011. jún. 17. 18:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!