Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan lehet szimpatikus egy pasas, aki elsőre szexet akar? *-)
Figyelt kérdés
(korábban elírtam a kérdést...)
ez reakciókérdés erre, mert ugye ez a helyzet inkább ellenszenvessé tesz egy pasit, s nem szimpatikussá...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__18..
2011. jún. 17. 15:48
1/5 anonim válasza:
Sehogy! Mert másodikra,és harmadikra is csak szexet akar majd..
2/5 anonim válasza:
hmm hát szerintem lehet attol még szimpi.ismerek olyat akinek csak arra kellenék,de attol még jofej.de belölem nem tud hülyét csinálni,tehát a kezdeményezéseket,utalásokat poénnak veszem...
3/5 anonim válasza:
A vonzóság több tényezőből áll, tehát csak azért, mert ez az egy tényező nem szimpatikus, attól még lehet valaki vonzó, mert van mellette számos más szimpatikus faktor is.
Amúgy a legtöbb férfi szexet akar általában amilyen hamar csak lehet, de ha nem fajul durvaságba és kellemetlenségbe a dolog akkor nincs probléma :-)
4/5 anonim válasza:
és ezt hogy tálalod a lánynak discoban odamész, hogy helló baby akarsz e velem ma este a csúcsra jutni?
5/5 anonim válasza:
aki elsőre nyíltan közölte, az továbbra is szipmatikus volt, bár ezzel csak azt érte el, h nem tudott megdugni, pedig nagyon jóban voltunk. párszor összegabalyodtunk, de nem tudtam bízni benne, mert mindenki meg akarta dugni(igen, a lányok kínálták fel magukat neki) és ő általában nem ellenkezett.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!