Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szoktatok barátnőtök (barátnőitek társaságában masztizni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 15:31
1/9 anonim válasza:
Nem. Ez csak és kizárólag rám tartozik.
18/L
2/9 anonim válasza:
Szerintem ez inkább a skacoknál szokás, lányok még bevallani is szégyellik egymás előtt :)
3/9 anonim válasza:
Igen összeszoktunk járni masztizni.
14L
4/9 anonim válasza:
Fiatalabb koromban volt rá példa:D Ma már nem:)
5/9 anonim válasza:
Gratulálok. Okos gyerek lehetsz. Anyád meg apád is büszke lehet rád.
6/9 anonim válasza:
Ilyenről még nem hallottam.Miért kérdező te szoktál?
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, elég gyakran előfordul, azért kérdezem.
2011. jún. 18. 07:55
8/9 anonim válasza:
Hoax.?! ????
Mert én már sok mindet láttam. Hetero csaj csók csatát. etc. De ilyenről még hallani sem hallottam. Még bi-kíváncsi vagy biszex lányok esetén sem. Azt igen hogy egymásnak. Depárhuzamosról max. az Emanuell-ben. Ja akkor hallottam már ilyenről. :S
9/9 anonim válasza:
Ebből is látszik hogy kívülről az ilyen dolgokat kitalálni nem lehet a másik nem intim szférájában amit nem oszt meg a másik nemmel.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!