Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem tudok elélvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elélvezni szex közben?

Figyelt kérdés
A barátnőm már eljutott az orgazmusig, de én még nem élveztem el. Két alkalommal voltunk együtt eddig és mind a két alkalommal csak úgy tudtam elélvezni, hogy kivettem és utána 2-3 percig "vertem". Ez mitől lehet? Nem fog ez problémát okozni később? Mondjuk ha gyereket akarok majd később? Kikell vennem, kezdjem el "verni", és utána amikor érzem, hogy jön akkor tegyem vissza? Amikor egyedül "verem" otthon akkor nincs semmi baj. 18/F
2011. jún. 17. 14:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Mert nem elvezed a szexet.
2011. jún. 17. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert nem élvezed a szexet.
2011. jún. 17. 14:35
 3/10 A kérdező kommentje:
de élvezem. szeretem is a barátnőmet. semmi sem zavar. nincs mitől félnem. és mégse.
2011. jún. 17. 14:39
 4/10 anonim ***** válasza:
ha élvezed a szexet a barátnőddel,akkor lehet h csak a pózzal van probléma..próbáljatok ki többfélét,hátha úgy majd sikerül:)
2011. jún. 17. 18:12
 5/10 A kérdező kommentje:
nem csak egy pózban voltunk, többet is kipróbáltunk, de valahogy nem jön össze
2011. jún. 17. 18:34
 6/10 anonim ***** válasza:
jó, hát 2 alkalom az még semmi, ne aggódj, össze fogtok hangolódni, és megy majd minden, mint a karikacsapás :)
2011. jún. 17. 18:43
 7/10 anonim válasza:
Nyald ki--> hálából jól le fog szopni---> akkorát durransz, hogy a kerti pad is át lesz festve.
2011. jún. 17. 19:45
 8/10 A kérdező kommentje:
jólvan, majd meglátjuk mi lesz később
2011. jún. 17. 21:54
 9/10 anonim válasza:
Nem lehet hogy ki fogyott a sprite?
2011. jún. 22. 23:06
 10/10 anonim ***** válasza:

2 alkalom utan ne ess ketsegbe....meg meg kell ismerjetek rendesen egymast(marmint sexualisan)es ossz kell hangolodjatok.....

megertenem ha jo ideje ez a helyzet...es sokszor elofirdukr mar...de igy...

Majd jo lesz:)

2011. jún. 22. 23:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!