Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 20 cm akkor az már túlnagy?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert hallotam h az is baj ha túl nagy és nem akarok fájdalmat okozni a páromnak2011. jún. 17. 14:30
1/9 anonim válasza:
ha letudod magad szopni úgy hogy nem veszed ki a bordáidat, akkor nagy :D
2/9 anonim válasza:
Már 17 felett is túl nagy... De ha óvatos vagy, akkor nem lesz gond :) Lehetőleg szex közben ne tedd be tövig, vagy csak akkor, ha már eléggé kitágult, különben elég nagy fájdalmat tudsz okozni. Úgyhogy csak óvatosan!
3/9 anonim válasza:
Túl nagy. 8-10 cm a hüvely mélysége ami bizonyos fokig tud tágulni, de 20 centit már nemigen.
Kb 17 centi a max ami még nem fáj egyik szögben sem.
4/9 anonim válasza:
igen ez nagyon nagy.
két lehetőséged van:
A: Néger vagy félvér nőket keresel.
B: Levágsz belőle
Válassz :-)
5/9 anonim válasza:
a volt fiúmnak is 20 körül volt vagy 19 de én szerettem hogy ilyen nagy neki
6/9 anonim válasza:
Van,aki bírja,van,aki nem. Nekem nem kéne ekkora,az biztos.
önbizalom növelés: igen,ez nagy!
önbizalom csökkentés: könnyen válhat hátránnyá!
Megoldás: Bánj vele óvatosan!
7/9 anonim válasza:
Szerintem az még pont a határeset. Van pózok, amiben fáj, amikor pl a lábam a válladon. De máshogy meg jó.
8/9 anonim válasza:
páromnak 22, ha elég időt hagy a bemelegítésre akkor nem fáj semilyen pózban sem.
22L
9/9 anonim válasza:
Nem para. Használd ízlés szerint, aztán ha túlságosan belelendülnél, a párod úgyis szólni fog, hogy finomabban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!