Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem éreztem semmit?
Az este lefeküdtem a barátommal.
Ő már, ha minden igaz, volt már előttem 1 lánnyal. [Már nagyon rég!]
Kicsit bénáztunk az elején, de aztán egész belejöttünk.
Az elején fájt, és eléggé véreztem is. S reggel is véres volt a bugyim.
Aztán már nem fájt, de teljesen olyan volt, mintha nem is lett volna bennem.. El sem mentem sem semmi.
Mikor ujjazott, azt jobban élveztem, az jobban izgatott!
Szóval nekem szinte már unalmas volt!
Mit tegyek?
mit tegyél?
szimuláld az orgazmust, hogy legalább neki ne menjen el a kedve XD
Nem kicsi..
Vajon miért lennénk AIDS-esek?/:)
Ha az ember nem írja oda, hogy normális válaszokat, akkor éppen nem tudnak az emberek normális választ írni.. [-(
A válasz megírásának időpontja: ma 14:25
Te paraszt! Még ilyeneket mondjál...
Mindketten tapasztalatlanok vagytok ezek szerint (ha a barátod is elég rég volt már lánnyal)
Bár azt tudhatná, hogy egy lánynál, pláne ha még szűz, eléggé fontos az előjáték. Egy férfi sokkal könnyebben jön izgalomba, és gyorsabban is megy el.
Valószínűleg emiatt fáj, ám megnyugtatlak, az első szinte mindenkinek fáj, mindegy mit teszel. Később jobb lesz, és kevésbé leszel feszült is, valószínű ugyanis, hogy túlságosan izgultál.
A vérzés is előfordul az elsőnél, bár nekem nem volt, ezt valószínűleg embere válogatja.
Ha élvezed az ujjazást, csinálja egy kicsit tovább, ettől jobban be fogsz indulni, és akkor már jóval könnyebben megy a többi dolog is.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:27
Mondjak még? Írj privátot és írok még neked sok ilyet.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:32
Ez ugye nem komoly?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!