Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha valaki meleg miért kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki meleg miért kell felvonulnia?

Figyelt kérdés

Holnap is megrendezik a meleg felvonulást.Miért van erre szükség?Ennyi erővel tarthatnánk hetero felvonulást,női felvonulást,férfifelvonulást stb...Az év mindennapján felvonulhatnánk valamilyen okból...Miért költ erre az állam?

Attól még nekik ugyanúgy meg van a joguk,miért kell reklámozni?Botrányosnak találom.Véleményetek?

2011. jún. 17. 14:13
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
59%
Mert el kell fogadniuk az embereknek, hogy vannak melegek és nem rosszabbak nálatok. Csak mások.
2011. jún. 17. 14:18
 2/24 anonim ***** válasza:
86%
egyetértek veled.nem gond ha valaki meleg,de minek hirdetni?én is hirdessem hogy hetero vagyok?vonuljak fel én is?!
2011. jún. 17. 14:19
 3/24 anonim ***** válasza:
66%
Gondolom az állam is azért véli hasznosnak eme felvonulást, mert szeretik látni, ahogy ócsárolják a bvzikat, meg dobálják őket. :D
2011. jún. 17. 14:20
 4/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem attól fogjuk őket elfogadni, ha provokálnak minket. Egy ilyen felvonulás provokáció. Csak éljék csendben az életüket, ahogy mi is tesszük.
2011. jún. 17. 14:20
 5/24 anonim ***** válasza:
79%
Pontosan, az egész csak provokálás, emiatt utálják őket. Otthon kellene maradni, aztán élni az életét mindenkinek, nem kell vonulni, én sem vonulok föl, mert heteró vagyok.
2011. jún. 17. 14:21
 6/24 A kérdező kommentje:

Szerintem sokkal jobban elfogadnák a melegeket ha nem provokálnák az embereket.

Van két meleg ismerősöm,nagyon kedvelem őket,ugyanolyan hétköznapi emberként viselkednek,felvállalják,hogy szeretik egymást,de ők nem mennek el a felvonulásra,mert így is egyenjogúnak érzik magukat.

2011. jún. 17. 14:23
 7/24 anonim ***** válasza:
52%
miért kell felvonulnia? mert ha már van ilyen buz izsúr akkor majd kapnak ott egy kiadós seggbe farkalást :) szerintem legtöbb ezért vonulgat ott, én amúgy nagyon elítélem ezt, ez felháborító..
2011. jún. 17. 14:32
 8/24 A kérdező kommentje:

de bolond vagy :D

nekem semmi bajom a normálisokkal,akik nem viselkednek polgárpukkasztóan...az,h a 4 fal mögött mit csinálnak az ő dolguk...

DE MIÉRT KELL FÉRFI LÉTÉRE NŐNEK ÖLTÖZNIE,BOTRÁNYOS KINÉZETTEL?persze,hogy sok elitélés éri őket...pont ezért

2011. jún. 17. 14:34
 9/24 A kérdező kommentje:
mögött=között
2011. jún. 17. 14:35
 10/24 anonim ***** válasza:
66%

Sztem is sokkal jobban elfogadnák a b_zikat, ha nem vonulgatnának. Az nem érdekel, h a 4 fal között mit csinálnak, de könyörgöm, már a csapból is ez folyik!

Egyébként sztem azért engedélyezik (ez a kormány is, meg az előző is), mert népszerűsíteni akarják a homoszexualitást, h még kevesebb gyerek szülessen, és gyorsabban fogyjon a magyar.

2011. jún. 17. 14:37
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!