Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy akivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy akivel együtt dolgozunk/huzamosabb ideig együtt vagyunk, egy idő után megkívánjuk?

Figyelt kérdés

minden logika ellenére, pl kezdetben nem is tetszett, meg házas amúgy is, vagy én éppen boldog kapcsolatban vagyok, szóval szexuálisan miért kezd el izgatni olyan, akivel huzamosabb ideig együtt van az ember????????

vagy legyen ez nem munkahelyen, bárhol, a lényeg huzamosabb ideig, rendszeres együtt levés miatt, miért kezd először az ember azon gondolkodni, ő milyen lehet az ágyban, milyen lehet vele, aztán már egy lépés, hogy akarom vele, először mert elérhetetlen és abszurd, utána mert nem szabad alapon, stb stb

2011. jún. 17. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:

a nö abba szeret bele,amit hall.a férfi pedig abba amit lát... :)

a sok együttlét miatt jobban megismered és akaratlanul is eszedbe juthat ha rendes meg minden...

2011. jún. 17. 12:18
 2/10 A kérdező kommentje:
fel nem foghatom, hogy a szexualitás olyan dolog, amit saját magunk nem tudunk korlátozni, semmilyen szerelem, meg elvek, meg monoganitás, beállítottság, akármilyen hitünk, hiszemünk szerint sem, és hogy még csak nem is válogat, aki az útba kerül...
2011. jún. 17. 12:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs is így.
2011. jún. 17. 12:33
 4/10 A kérdező kommentje:

csak saját magamon lepődök éppen meg, tehát nálam így van.

imádom a párom, szinte a prűdségig vagyok monogám, soha nem csaltam meg senkit, és izgat a saját főnököm, aki mégcsak nem is egy macho.

2011. jún. 17. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
első vagyok.az már más megint ha nem tudják korlátozni...lehet vonzodni valakihez,nem csak szexuálisan,de ha össze is jönnek,megcsalják a párjukat stb,az teljesen más.
2011. jún. 17. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez érdekes...én az új osztálytársammal voltam így...Eleinte egyáltalán nem tetszett,de neki tetszettem,megkért,hogy üljek mellé.Végül egész évben a padtársa voltam középsuliban és szalagavató után elkezdtünk kavarni,aztán ejtettem szegényt.Utána nem nagyon érdekeltem,viszont még mindig padtársak voltunk..és ahogy nézett rám meg mosolygott,nemtom miért de beleszerettem,és addig addig húztuk egymás agyát,hogy érettségi után lehet,h 1 komoly kapcsolat is lehet belőle.Ami még max 3 nap...nagyon izgulok..az érettségi miatt is,meg miatta is :)
2011. jún. 17. 12:42
 7/10 A kérdező kommentje:

igen kialakulhat megcsalás, meg szerelem is az ilyenekből

én viszont arra már rájöttem, hogy megcsalás esetén, már nem is vonzana a főnököm. tudom. levezettem a gondolataimban.

ha megtörténne, 100% hogy nem izgatna többé.

2011. jún. 17. 12:52
 8/10 anonim ***** válasza:

Az normális,ha össze vagytok zárva,és időtök elég nagy részét együt töltitek el,hogy szimpátia esetén kialakul a vonzalom is,hiszen dolgoznak a hormonok és az ösztönök.A kérdés csak az,vajon tudsz-e ezen a vágyon uralkodni,ami egyébként normális,de illő visszafogni.Míg tudsz,addig nincs gáz.

Sajnos én egyszer képtelen voltam uralkodni magamon,hát megittam a levét utána elég rendesen.Szóval nem tanácsolom,hogy a hormonjaidra hallgass.

2011. jún. 17. 13:28
 9/10 A kérdező kommentje:

igen, ezt én már lefuttattam magamban, nem érné meg a saját lelkiismeretem miatt sem! engedni a vágyaknak, és szerintem a főnököm csodálattal tisztelem, mert kitűnő férjnek és apának bizonyul, aki szintén nem tenne ilyet!

és lehet hogy ez pont így a szép.

tiszteljük egymást, tetszünk egymásnak, és ennyi.

2011. jún. 17. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Sellő szindróma. Olvass utána :P Vagy nézz Így jártam anyátokkalt.
2011. jún. 17. 18:00

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!