Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kedves hölgyek! Orgazmus után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves hölgyek! Orgazmus után kb. mennyi időre van szükségetek, hogy újra kívánjátok a szexet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez lehet változó ezert írtam, hogy kb.
2011. jún. 17. 09:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
a világrekord az ilyen 40 egymásután vagy valami olyasmi :P
2011. jún. 17. 10:43
 12/25 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nagyon eltértünk a témától...:(
2011. jún. 17. 10:46
 13/25 anonim ***** válasza:
52%
ott a videó nézd meg mennyi időt vár a csaj.
2011. jún. 17. 10:52
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy alkalommal 2-3 van, van hogy egymás után rögtön, van hogy van közte szünet. De ha azt kérded, hogy másik alkalmat ezután mikor kívánok, akkor nekem minimum egy fél nap. Tehát reggel után leghamarabb este (de reggel meg nem szeretek, úgyhogy leginkább egy nap).
2011. jún. 17. 10:59
 15/25 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom egy nő minél többször tud elmenni annál kevésbé élvezi egyszeriben. De ez viszonylagos szerintem ,mint a férfiaknál is.
2011. jún. 17. 11:02
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
11:02, nekem az első mindig nagyon erős és jó és utána van 1-2(-3) kisebb, ha van. Azok olyan desszert jellegűek. :D Jó ha van, de nem mindig muszáj. Szal szerintem ez is kinek hogy.
2011. jún. 17. 11:08
 17/25 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom melyikre érted, mármint hogy egy menet után (ami alatt akár többször is orgazmusom van) mennyi időnek kell eltelnie hogy újra kívánjam a szexet, vagy pedig, hogy egy orgazmus után mennyi időnek kell eltelnie, hogy újra képes legyek rá.

Ha az első, akkor kb egy óra, de van, hogy rövidebb idő is elég, attól függ milyen a hangulatom. Ha pedig a másik, akkor meg volt, hogy míg a barátom egyszer ment el, én 3-szor. Ez volt a maximum...eddig :D Ezek között általában pár perc van.

2011. jún. 17. 11:13
 18/25 anonim ***** válasza:
10 perc max
2011. jún. 17. 12:09
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Változó! Ha a párom utána úgy ér hozzám van, hogy már egyszerre újrakezdeném.

Viszont van amikor én sem élvezem már úgy a szexet orgazmus után, de persze folytatjuk, hogy a párom is elélvezzen. Így teljesen más érzés, nem mondom, hogy nem kívánom úgy, de akkor sem ugyanaz. Olyan, mint amikor a kedvenc ételedet eszed, az elején nagyon jó, de amikor tele vagy már nem olyan jó érzés megenni azt sem, de ha vársz egy órát, megint szívesen falatozol :)

Az, hogy mennyi időt kell várni vele, hát nagyon változó. De egy óra múlva már szerintem ugyanolyan élvezettel belelehet kezdeni. Hogy akkor ugynaolyan erős-e a vágyakozás, nem biztos.

2011. jún. 17. 12:59
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én általában mindig 2x megyek el szex közben,van,h 3,de az ritka,és nekem a 2. mindig intenzívebb.De én akár ha a párom is elment,rá 10-15 percre újrakezdeném.Csakhát kicsit elfáradunk.:D
2011. jún. 17. 13:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!