Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Orgazmus után kb. mennyi időre van szükségetek, hogy újra kívánjátok a szexet?
Hát nem tudom melyikre érted, mármint hogy egy menet után (ami alatt akár többször is orgazmusom van) mennyi időnek kell eltelnie hogy újra kívánjam a szexet, vagy pedig, hogy egy orgazmus után mennyi időnek kell eltelnie, hogy újra képes legyek rá.
Ha az első, akkor kb egy óra, de van, hogy rövidebb idő is elég, attól függ milyen a hangulatom. Ha pedig a másik, akkor meg volt, hogy míg a barátom egyszer ment el, én 3-szor. Ez volt a maximum...eddig :D Ezek között általában pár perc van.
Változó! Ha a párom utána úgy ér hozzám van, hogy már egyszerre újrakezdeném.
Viszont van amikor én sem élvezem már úgy a szexet orgazmus után, de persze folytatjuk, hogy a párom is elélvezzen. Így teljesen más érzés, nem mondom, hogy nem kívánom úgy, de akkor sem ugyanaz. Olyan, mint amikor a kedvenc ételedet eszed, az elején nagyon jó, de amikor tele vagy már nem olyan jó érzés megenni azt sem, de ha vársz egy órát, megint szívesen falatozol :)
Az, hogy mennyi időt kell várni vele, hát nagyon változó. De egy óra múlva már szerintem ugyanolyan élvezettel belelehet kezdeni. Hogy akkor ugynaolyan erős-e a vágyakozás, nem biztos.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!