Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izgulok az "első alkalom" miatt. Tanácsok?
Figyelt kérdés
Már nem vagyok tini,elmúltam 18 éves és már voltam is fiúval.1 hónapja van egy barátom,szeretjük egymást.A minap, szóba került ugye az első alkalom.Neki úgy én lennék az első.Ami egyáltalán nem zavar és ahogy elnézem, őt sem.Tegnap este is megkérdezte mikor sms-eztünk,ha úgy alakul,hozzon-e gumit,(de ne értsem félre)Már amúgy észrevettem hétvégén is mikor itt volt, ugye,hogy kíván meg minden, de pont ezért(hogy én lennék neki az első,nem mertem úgy közeledni.Lassan jobban izgulok mint ő. Arról is beszéltünk,hogy ezt nem jó tervezni,spontán kell,hogy jöjjön, jön az magától.De kicsit félek, hogy elrontom.Úgy nekem 3 barátom volt, ebből egy 3 éves.De izgulok, nehogy elrontsak valamit. Mert sokan írták itt pl hogy annyira izgult a srác,hogy lelankadt neki.Szeretjük egymást, szeretném,hogy tökéletes legyen.Mert mikor a legutóbbi 3 éves kapcsolatomnál az volt,hogy a srác annyira izgult(pedig tapasztaltabb volt),hogy...És akkor teljesen kétségbeesett.Persze utána jó volt. Ettől félek most is.Mit tegyek, hogy ne parázzak ennyire?2011. jún. 17. 07:56
1/10 anonim válasza:
Ne gondolj rá.Exemnek is lelankadt mert annyira izgult elsöre.Neki elsö leszel,neked se a sokadik.Majd összeszoktok stb.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hogy írtál. Csak nem tudom, annyian írják, az első alkalomtól ne várjak sokat..
2011. jún. 17. 08:05
3/10 k4lm0p1r1n válasza:
a barátnőmnek én voltam az első, az első alkalomnál én is kegyetlenül paráztam hozzád hasonlóan hogy nehogy elrontsak valamit. ezzel annyi volt a baj hogy lelankadtam. ettől függetlenül megtettem amit meglehetett, mint kiderült ahhoz képest hogy az első volt neki nem volt olyan rossz. ez 1 hónapja volt, azóta összeszoktunk, és jobb, már nem lankadok le. :) ne parázz, fölösleges, úgy rontasz el mindent... borozzatok kicsit előtte attól jobban nedvesedsz és mindketten ellazultok...
4/10 A kérdező kommentje:
Óó köszi:) Hát bor nem tudom lesz-e itthon, amúgy nem lesz itthon senki, csak mamám, de ő az emeletre nem járkál fel. Amúgy nem 100%, hogy most fog, csak elképzelhető, hogy meg fog. Vagy nem jó tervezni?Sör mindig van itthon, majd azt felviszek:)És köszönöm, hogy írtál te is:) Jöhetnek még válaszok, bár már kicsit megnyugodtam:)
2011. jún. 17. 08:28
5/10 k4lm0p1r1n válasza:
hát a sör nem a legjobb, egy kicsit illúzió romboló ha dugás közben büfögtök és sör szag van... én egy ideig terveztem de mindig közbe jött valami, aztán úgy voltam majd lesz valami, és csak tudtam hogy majd most valamikor, és ő döntötte el hogy mikor. szerintem a nőnek kell eldöntenie hogy mikor az ideális. előtte izgasd fel amennyire tudod (petting, orál stb) de arra ügyelj hogy ne menjen el mert utána kemény meló lesz visszahozni. ha félsz hogy nagyon gyorsan elmegy akkor kérd meg hogy 2 gumit rakjon fel, úgy tovább tart majd neki...
6/10 A kérdező kommentje:
Húú köszi:) Remélem nagymamám nem járkál fel, mert nem lehet kulcsra zárni a szobámat:S.De sose szokott kopogás nélkül benyitni, csak múltkor megjegyezte,nem fog miattunk lapos kúszásban járni, ha kell valami esetleg az emeletről neki.
2011. jún. 17. 08:51
7/10 anonim válasza:
álj elé és mond meg neki hogy: figyi mama az emeleten dugni fogunk a barimmal léci nezavarjYÁÁmÁÁ xD
8/10 anonim válasza:
ha ezt előre megbeszéltétek régen rossz. most komolyan minek az ilyet megbeszélni? meg petting... istenem-.-
9/10 anonim válasza:
Ne izgulj!
A szexet nem lehet elrontani! Kivéve ha görcsölsz, nem engeded el magad, problémázol stb!
Higgy nekem! Simán semmi baj nem történhet! Nagyon jó lesz és izgalmas!
Mindenki ott szokta elcseszni, hogy folton problémázik és aggódik, aztán meg nem tudja mi van csak görcsöl.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2011. jún. 18. 11:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!