Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy kis gondom mi lehet a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kis gondom mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Eddig két nővel feküdtem le az első nálam jóval idősebb volt a másik pedig fiatalabb (és szűz). az elsővel jó volt a szex elsőnek hamar elmentem de a második menetnél már nem ment. a szűznél viszont elég volt 2 perc és kész is voltam akárhányszor csináltuk :S ez piszkosul irritál mi a franc bajom van, miért mentem el ilyen hamar?? mit lehet ezzel kezdeni? :S
2011. jún. 17. 07:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmit nem lehet vele kezdeni. Szűk a hüvelye, majd egymáshoz fogtok idomulni. Tudod: szűk a kucsma - eleinte - aztán tágul :))
2011. jún. 17. 07:37
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem is.az elsö már szét volt ***va xD a szüz meg szük és jobb érzés oda rakni...
2011. jún. 17. 07:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért tegyük hozzá hogy az idősebb "tudja mitől döglik a légy"
2011. jún. 17. 07:51
 4/4 anonim ***** válasza:
66%

Ez a szűk ez hülyeség. Nem kellett volna annyit EMMA-zni és akkor nem mennél el ilyen hamar. Nem kell mellébeszélni korai magömlésben szenvedsz meg még tanulnod kell.

gúglí a barátod.

2011. jún. 17. 08:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!