Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok?! Nektek mi a véleményetek, ha párotok spermája rátok kerül?
Kérdésem elsősorban lányokhoz szegezem. Ugyan is az érdekelne hogy ti mit szóltok hozzá, ha éppen aktuális partneretek a kaland végeztével a popsitokra, hasatokra vagy éppen a melleitek közé lövi munkátok gyümölcsét. Mert a problémám az volna hogy barátnőmmel több mint 2 éve vagyunk együtt, de nem engedi. Szerinte megalázó ez rá nézve. Én arra gyanakszok hogy undorodik tőlem, csak nem tudom miért, mert teljesen higiénikus vagyok, fanszőrzetem mindig fazonra van igazítva stb. stb... Mellesleg gumival védekezünk, ha ez számít valamit.
22F
Én szeretem, és mindíg is szerettem. Semmi bajom nincs azzal ha a testemre kerül, de jöhet akár az arcomra vagy a számba is (főleg a számba). A barátnőim nagyrésze is szereti.
Magánvélemény, de szerintem egy egészséges nő szereti a SZERELME spermáját.
28L
Teljesen egyetértek az elsővel. Ha meghitt, bensőséges kapcsolat, miért ne? Igaz, ízlések és pofonok, ez valamennyire magyarázza, de ha már ilyen régóta együtt vagytok, tudhatná, hogy nem a megalázás a cél. Szerintem volt valami rossz tapasztalata. :(
Sajnálom hogy ilyen gondotok van és remélem mihamarabb megoldódik. Nincs is annál jobb, mikor mind a ketten élvezitek ezt a momentumot is. :)
Hány éves a barátnőd?
Nekem ez elég furcsa, mert engem soha nem zavart, ha a párom rám élvezett... sőőt... én szeretem is...
Próbáltatok már erről beszélni?
Mert lehet, hogy volt valami rossz tapasztalata és ez feszélyezi...
Mert pl mondjuk ha valaki kérdezés nélkül az arcomra élvezett volna a szexuális életem kezdetén akkor lehet, hogy én is másképpen élném meg szerintem... Beszéljetek hátha juttok valamire...
Attól meg szerintem nem kell tartanod, hogy nem fogad el, mert akkor nem lenne veled 2 éve... Ne magadba keresd a hibát!!!! Beszéljetek. 24/L
Kedves előző lány,
mivel szűz vagy, ráadásul lány, azért nem érted hogy miért számít a vége. A férfiaknak nagyon is fontos a megfelelő befejezés. Ez nem megalázás, nem bántás, szó sincs róla. Egy férfi szemében a szex végkifejlete hogy a spermáját a nőnek "adja". A puncijába, szájába, fenekébe, arcára, testére, stb... mindegy. De nem a zsebkendőre, nem a zuhanyzóba, nem a törölközőre. És később, ha nem leszel szűz, és szerelmes leszel, kívánom neked hogy tapasztald meg azt a boldogságot, mikor látod a szerelmed szemében az örömöt amit Te okozol neki pusztán azzal hogy elfogadod/befogadod a spermáját.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!