Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiùk, lányok! Mi lenne az első dolog, amit megtennétek, ha egy reggelen a párotok testében ébrednétek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 03:10
11/21 A kérdező kommentje:
Most a napokban volt egy ilyen témájù film, és abban a lánynak az volt a gondja, hogy mindeg reggel áll, és hogy mit csináljon vele.
Lányok, ti mit tennétek?
2011. jún. 17. 11:17
12/21 anonim válasza:
Megnézzném "magamat":D,hogy mit tudok produkálni és az milyen a páromnak amikor ő ő én meg én vagyok:D:D
13/21 anonim válasza:
Minden reggel kiverném, ha nincs senkim. Ha lenne akkor szexelnék.
15/21 anonim válasza:
11:35: Ha nincs senkid, akkor hogy ébrednél a párod testében?
16/21 anonim válasza:
A film címe szerintem a lelkes testcsere (csak tipp)
17/21 anonim válasza:
Pisilést megoldanám. Ha nem megy a célzás, akkor a fürdőkádba :D
Különben meg.... Széthagynám a zoknimat, a gatyámat, hisztiznék, hogy borotválkoznom kell, olyan kijelentéseket mondanék, hogy de jó neked, hogy nem kell borotválkoznod, nem tudod milyen rossz!
Aztán elküldeném epilálni, és bejelenteném a kozmetikushoz fazongyantára!
18/21 anonim válasza:
Levágnám a farkát.. azt csalja mással a barátnőjét!!
17/L
19/21 anonim válasza:
Pont erről beszélgettünk mi is a barátommal :D:D vicces, mindkettőnknek első gondolata, h egy jót masztiznánk x'D aztán szex..:D és felfedeznénk mégközelebbről az új testet ;D
20/21 anonim válasza:
Nachbar :DDDD
Veletek már előfordult az ilyen? Megnéztem volna, ha még egyszer előfordul, szólj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!