Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy minden nőnek van otthon vibrátora?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 00:26
11/18 anonim válasza:
Nekem van 2 is, de jobban örültem volna ha jutott volna egy normális fickó.
20/l
15/18 anonim válasza:
Az, hogy a kivétel erősíti a szabályt, csak akkor igaz, ha a szabályban ott is van... Tehát ha azt mondanád h "Minden nőnek van otthon vibrátora, kivéve: [felsorolás név szerint vagy valami halmazdefiníció azokról, akiknek nincs].", na akkor a kivétel erősítené a szabályt. De így... Sose értettem miért nehéz ezt felfogni.
Amúgy nekem sincs.
19/N
16/18 egylany21 válasza:
Nekem van 5 is. De ez nekem fetisemnek mondható, én akkor is szeretek vele játszani ha van pasi is. Van aki nem szereti, gondolom annak nincsen. :)
18/18 anonim válasza:
Nekem van. 2 éve kaptam szülinapomra. Még soha nem használtam. :D De nem is fogom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!