Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem áll be a merevedés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem áll be a merevedés?

Figyelt kérdés
F19 - Már 4 hónapja vagyok távkapcsolatba a párommal(L18), és kétszer is próbálkoztunk és egyszer sem jött össze... velem lehet a baj ? válaszokat várnék, előre is köszi mindenkinek !
2009. márc. 23. 00:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hát konkrét választ nem tudok adni, inkább kérdezgetek hátha a válaszban megtalálod h mi a gond :)

mióta élsz szexuális életet?

nem lehet h annyira izgulsz, hogy fog sikerülni h ettől nem áll fel?

nem csinál a lány semmi olyat az ágyban ami számodra kellemetlen vagy nem izgató?

amúgy így látatlanban azt mondanám h az jár a fejedben h vajon most menni fog e? vagy jó lesz e a lánynak? esetleg nem tudsz ellazulni és félsz h a lány azt fogja hinni benne van a baj... és így a probléma önmagát generálja :(

2009. márc. 23. 00:27
 2/7 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, de lehet az is egy bajforrás hogy ha túl laza vagy ?
2009. márc. 23. 01:01
 3/7 A kérdező kommentje:
de ha megis neked van igazad, mit tanácsolnál ?
2009. márc. 23. 01:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy próbálj meg ne izgulni a miatt, hogy vajon most sikerül-e. Add át magad az élvezetnek és akkor nem lesz gond a merevedéssel. Főleg, ha a lány is tudja mivel segíthet rá. Mielőtt nekikezdenétek, igyatok meg esetleg egy üveg bort vagy pezsgőt, nem kell persze berúgni, csak engedni, hogy az alkohol oldja ezeket a gátlásokat.:)
2009. márc. 23. 10:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia Kedves!

Tanuld meg a szexet élvezni kell!!

Élvezd a látványt és az érzést! Koncentrálj ezekre!

Kapcsold ki az agyad ez a legfontosabb,és ne akarj bízonyítani semmit! Ha más esetben nem fordul ilyen elő veled akkor nincs semmi problémád!

Próbáld ki mással , vagy csak egyedül!

Szerezz több tapasztalatot!

Sok sikert!

Üdv Angyal

2009. márc. 23. 12:18
 6/7 A kérdező kommentje:

Értem, igyekszem ellazúlni legközelebb ;)

és a tul sok önkielégités nem lehet probléma forrás ?

2009. márc. 23. 18:50
 7/7 anonim válasza:
.
2011. ápr. 6. 14:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!