Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Menstruáció közbeni sex? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Menstruáció közbeni sex? Mit gondoltok erről.

Figyelt kérdés
Számomra undorító a dolog,és soha nem csinálnám,de van akinek egyáltalán bejön???
2011. jún. 16. 23:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
39%
Annyi azonban bizonyos, hogy véglegesen csak akkor hagyom el az iskolát, ha többé senki nem lesz hűséges hozzám. Roxfortban nem maradnak magukra azok, akik segítséget kérnek.
2011. jún. 16. 23:38
 2/21 A kérdező kommentje:
Ez hogy jött ide drága??
2011. jún. 16. 23:39
 3/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is undorító :S
2011. jún. 16. 23:47
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
Úgy,h minden kérdésre vmi roxfortosat ír! Csak nézd meg a környező kérdéseket. Nekem bejön :D
2011. jún. 16. 23:48
 5/21 anonim ***** válasza:

Nekem most épp megvan, így könnyebb belegondolni... Ha akarnánk se lennék így együtt senkivel. Épp elég a magam baja ilyenkor, főleg az első 2napon... Görcsök, minden...

Igazán ki lehet bírni azt a pár napot...

2011. jún. 16. 23:58
 6/21 anonim ***** válasza:
2 ember aki szereti egymást.....dehogy is undorittó, Istenem ne ird fel!!! azt hiszed hogy majd a férjed is betartja azt az 5-6 napot??
2011. jún. 16. 23:58
 7/21 anonim ***** válasza:
Engem nem az tart vissza, hogy undorító. Számomra igazából nem az. De az orvosom szerint ilyenkor egyáltalán nem ajánlott a szex, mert nagyon könnyen lehet fertőzéseket összeszedni. Van elég bajom az egészségemmel így is, nem akarok magamnak bajt.
2011. jún. 17. 00:00
 8/21 anonim ***** válasza:

"azt hiszed hogy majd a férjed is betartja azt az 5-6 napot??"

Ez mégis mi? Hát ha én nem akarok szexelni, akkor csak nem erőszakol már meg...

Ha vki ennyit nem bír ki, az szerintem durva.

2011. jún. 17. 00:01
 9/21 anonim ***** válasza:
gumival simán lehet,vagy amikor már szinte nincs is vérzés,akkor anélkül is.
2011. jún. 17. 00:02
 10/21 anonim ***** válasza:
annyi az eszetek...
2011. jún. 17. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!