Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/41 anonim válasza:
Szerintem összevesztél ezzel a lányal és így állsz bosszút
22/41 anonim válasza:
sztem az intelligencia szinted a talajvíz alatt van, de azért megb*sználak egy jópárszor ;) :D
23/41 anonim válasza:
én már a tárolódobozokból is levágtam,hogy nem magyarországon készült a kép,szóval kamu :D
24/41 mimano válasza:
Milyen vagy az ágyban? Büdös! Nesze neked dohányzás...
26/41 anonim válasza:
ágyban? sztem ribi vagy az ágyon :) szexi a póz, de aki ilyet tesz fel magáról... na meg a cigi is kizáró ok...
a kérdésre meg hogy tudnánk válaszolni? sose voltunk veled úgy ahogy te értetted...
az ágyon rajta meg olyan vagy mint egy cigiző ribi, még a feneked is lapos, nyehehe :D
30/41 anonim válasza:
Hát ha te vagy a képen akkor megvan rólad a véleményem xD Alapból ribis ilyen képeket csinálni és feltölteni. A cigaretta meg külön undorító... nem menő kicsit sem :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!