Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatnám hogy orgazmusom volt, ha még sosem
tapasztaltam ilyet? Mit kellene ilyenkor érezni?
Figyelt kérdés
elsősorban olyan lányoktól kérdezném akik elmentek már szex közben.
megpróbálom leírni h milyen volt bár nem igazán lehet :)
fél éve élek szexuális életet és nemrég a barátom orálisan izgatott. eddig is nagyon jó volt, de a múltkor már mást is éreztem. fura volt, mintha megnőtt volna a csiklóm, sokkal élénkebben érzékeltem, aztán melegem lett, kipirult az arcom és az egész testemben valahogy szétáramlott valami :)
de nem éreztem semmiféle robbanást (ugye ahogy a szakirodalomban olvasható) és nemhogy fáradt nem voltam utána, hanem tele voltam energiával (jó egy picit szédültem:) de olyan már máskor is volt)
szóval mi ez ha nem orgazmus és ha nem az innen hogy lehet oda eljutni?
2009. márc. 22. 23:56
1/6 anonim válasza:
orgazmusod volt ez tény...de mi a ffi-akkal ellentétben többszörös orgazmusra is képesek vagyunk,és van több fajta orgazmus is ez egy nem túl intenzív volt ezért lettél aktívabb
2009. márc. 23. 08:13
2/6 anonim válasza:
Szia kedves!
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Szerintem ha átadnád magad az élvezetnek akkor jobban is sikerülhet! Persze még tapasztalatlannak számítasz. Ismerd meg a tested jobban,fedezd fel mi jó neked igazán!
Ha ezt a partnereddel megosztod gyönyöröket élhetsz meg!!!
Sok sikert!
Üdv: Angyal
2009. márc. 23. 12:09
3/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) jujjdejóóó ennek örülök olyan rég akartam már :D:D
2009. márc. 23. 17:44
4/6 anonim válasza:
Szerintem ha orgazmusod lessz azt tudni fogod. Bennem sosem merült fel olyan kérdés,hogy ez orgazmus volt-e,mert ezt nem lehet összekeverni semmivel.Én 1 aktus alatt,csak 1 x megyek el,és utánna nem is kívánom.Ez csak az én véleményem.
2009. márc. 23. 17:45
5/6 anonim válasza:
Szerintem először magadnak kell rájönnöd hogy neked mi a jó és hogyan mert akkor majd a fiúddal is sokkal jobb lesz és tudod őt irányítani. Kisérletezz nyugodtan otthon egyedül. Az biztos ha átéled nem fogod megkérdezni hogy ez most az volt vagy nem. Kibírhatatlanul jó érzés és közben nagyon nehéz bármi másra gondolni vagy egyátalán gondolkodni. A légzés megváltozik előtte kicsit kapkodó ziháló majd eseti jeleggel ilyenkor van aki sikoltozik de az biztos hogy nehéz egy hang nélkül megállni vagy minimum egy jókora nyögés nélkül. A hüvely ritmikusan összerándul durvább esetben a környező izmokra és az egész testre is kiterjed. Valami ilyesmi. De azt a bizonyos belső hullámzást mindig érezni még a legenyhébb esetben is. Kellemes kisérletezést és remélem összejön egy olyan igazi tapétakaparós. :)
2009. márc. 23. 18:24
6/6 A kérdező kommentje:
a gyors légzés nekem is megvolt:) de azért nem sikítottam... otthon voltak a húgai :D:D egyébként az utolsónak: tudom, nagyon sokan írták h magamnak kellene kitapasztalnom, de az egyszerűen nem megy. nem azért mert undorodom magamtól vagy ilyesmi, hanem hiányzik belőle a romantika, a szerelem. sosem tudom magam felizgatni, de nem is baj, mert a barátom megteszi helyettem:) lehet h kicsit begyepesedett gondolkodásra vall, de én csak akkor szeretném ezt érezni ha a barátom ott van mellettem, h "tőle kapjam" az érzést. különben meg már az sem számít h az volt e vagy sem, mert nagggyon jó volt és csak ez a lényeg:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!