Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek bejön ha egy fiú többször eltud élvezni egymás után?

Figyelt kérdés
fiuk ne irjanak,csak lányok és kort is pls!
2011. jún. 16. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
egy fiu nem tud többször elélvezni egymás után rögtön.max ha elélvezel jön még kicsi,vagy rá egy orára ujra szex de akkor is már nehezen mész el.és am nekem mindegy lenne elég ha egyszer megy el igyis lehet 2 ora is a szex...
2011. jún. 16. 22:45
 2/7 A kérdező kommentje:
nem?ez érdekes.nem rögtön hanem bizonyos idő után,és ugyaugy jött az a jó érzés mint az első után.
2011. jún. 16. 22:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Alapvetően a lányoknak az jön be, ha sokáig bírod és ők is el tudnak élvezni.
2011. jún. 16. 23:58
 4/7 anonim ***** válasza:
elsőnek: olvasd el a "Multiorgazmusos férfi" című könyvet... ha nem tudsz valamit akkor mit okoskodsz?
2011. jún. 17. 09:30
 5/7 anonim ***** válasza:
csak mert van egy két kivétel,attol még a pasik 99,9 %-a nem képes egymás után azonnal többször elélvezni.és kis idö elteltével el tud,az meg szerintem természetes.elsö voltam
2011. jún. 17. 11:23
 6/7 anonim ***** válasza:
de tessék ha már ennyire okos vagy: Háromezer évvel ezelőtt a kínaiak felfedezték, hogy a férfiak is elérhetik többször egymás után az orgazmust, ha késleltetik, sőt visszatartják a magömlést. Ez azért lehetséges, mert az orgazmus és a magömlés két külön fizikai folyamat, annak ellenére, hogy Nyugaton régóta összemosódtak..
2011. jún. 17. 11:24
 7/7 anonim ***** válasza:
A multiorgazmusos férfi megmutatja, hogyan választhatja szét a férfi a testében az orgazmust és a magömlést, ami által az ejakuláció pillanatnyi oldódása számtalan csúccsal járó teljes testi orgazmussá alakítható. Egy multiorgazmusos férfi szavaival: "A normál, hétköznapi magömléssel az örömöm gyorsan elmúlik. Nem úgy a többszörös orgazmussal! Az így gerjesztett öröm velem marad egész nap. Emellett nem hinném, hogy ez az öröm véget érne valaha. A gyakorlat rengeteg többletenergiávallát el, így egyszerüen soha nem fáradok el. Most annyi szexben lehet részem, amennyit akarok, és én irányítom, nem az engem. Kívánhat többet egy férfi?"
2011. jún. 17. 11:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!