Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Intim-ékszer péniszbe. Otthon....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim-ékszer péniszbe. Otthon. Kockázatos?

Figyelt kérdés
Szóval a "farktő" és a zacsi közötti részbe szeretnék szúrni egy piercinget, otthoni körülmények között. Persze fertőtlenítenék meg minden. De félek hogy valami kárt teszek. Szerintetek kockázatos? Csinált már valaki ilyet magának? Lécci, normális válaszokat már. 19F
2011. jún. 16. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi a francnak?? szerintem gusztustalan és undorító
2011. jún. 16. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
én inkább nem kockáztatnék... De mért akarod??
2011. jún. 16. 21:39
 3/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Én lány vagyok, de szerintem nagy a kockázata... Lehet, hogy eltalálsz valami ideget és örök életedre impotens leszel vagy lebénul a farkad.. remélem ezt nem akarod.. inkább menj el profi piercingeshez, ha már annyira akarsz magadnak oda... De szerintem butaság oda csináltatni.. mer írtózatosan fájhat és begyulladhat, akár elis fertőződhet.. és nagyon későn gyógyul, egyik lány imserősömnek van pöcökpiercingje, de azt mondta h ezerszer megbánta, hogy csináltatott, mert egy hétig kb pisilni se tudott annyira fájt neki:S
2011. jún. 16. 21:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Utóbbi hozzászólónak köszönöm a választ :)

Első kettő... választ vártam, nem véleményt. Szerinted undorító, szerintem nem. De nem ez a kérdés...

2011. jún. 16. 21:42
 5/10 anonim ***** válasza:
Ajaj.. szerintem ez még szakembernél is kockázatos nem hogy magadnak! De ha nagyon szeretnél mindenképp profinál intézd!
2011. jún. 16. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagy a kockázat, még a piercingesnél is. Gondolom nincs pontos anatómiai ismereted arról, hogy milyen erek-idegek mennek ott, és hol. Simán lehet egy komolyabb vérzésed tőle, illetve érzéketlenné is válhat. A fertőzésveszély pedig hatalmas, gondolom nincs sebészeti fertőtlenítőd otthon, illetve steril tűd. Csak piercingessel csináltass, de inkább ott se. Az a tájék nem vicces, ha lebénul...
2011. jún. 16. 21:47
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát így tényleg jobban meggondolom. Igazatok van.

De ugye ezt értitek hogy csak a bőr alá akarok... nem mintha az nem lenne rizikós...

2011. jún. 16. 21:48
 8/10 Cicuskaaa123 ***** válasza:
92%os vagyok.. Szerintem se csináltass!!.. Felelőtlenség..:S Még egy profi is elszúrhatja://
2011. jún. 16. 21:49
 9/10 anonim ***** válasza:

Először a vélemény: Ha akarod, tedd tönkre (lehet, hogy egy életre) azt a részed, de már soha nem fogsz olyanokat élvezni, mint azelőtt. Régen én is azzal takaróztam a PC-knél, hogy "beforr, olyan, mintha sosem lett volna" de nem olyan, már sosem lesz olyan. Az intim PC-ket amúgy se értettem sose, azzal max 1-2 embernek tudsz villogni, és aktus közben még akadályoz is. :S De mind1, nem vagyunk egyformák.

De hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem is mindenfeléképpen menj el valami szakemberhez, mert neki végzettsége van ehhez, tudja, hogy mi hol merre meddig, és tudja, hova szabad, hova nem. Te nem tudhatod, hogy ott épp milyen főér, vagy csatorna/vezeték megy, ráadásul hidd el, hogy a profi munka kevésbé fáj, sokkal biztonságosabb.

2011. jún. 16. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha már mindenképp szúrkálni akarod ezt az érzékeny és óvandó testrészt akkor nem tök mindegy mit okozol ezzel?!

Ha ilyen hülye vagy akkor száradjon le! :D

2011. jún. 17. 03:03

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!