Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim-ékszer péniszbe. Otthon. Kockázatos?
Utóbbi hozzászólónak köszönöm a választ :)
Első kettő... választ vártam, nem véleményt. Szerinted undorító, szerintem nem. De nem ez a kérdés...
Hát így tényleg jobban meggondolom. Igazatok van.
De ugye ezt értitek hogy csak a bőr alá akarok... nem mintha az nem lenne rizikós...
Először a vélemény: Ha akarod, tedd tönkre (lehet, hogy egy életre) azt a részed, de már soha nem fogsz olyanokat élvezni, mint azelőtt. Régen én is azzal takaróztam a PC-knél, hogy "beforr, olyan, mintha sosem lett volna" de nem olyan, már sosem lesz olyan. Az intim PC-ket amúgy se értettem sose, azzal max 1-2 embernek tudsz villogni, és aktus közben még akadályoz is. :S De mind1, nem vagyunk egyformák.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, szerintem is mindenfeléképpen menj el valami szakemberhez, mert neki végzettsége van ehhez, tudja, hogy mi hol merre meddig, és tudja, hova szabad, hova nem. Te nem tudhatod, hogy ott épp milyen főér, vagy csatorna/vezeték megy, ráadásul hidd el, hogy a profi munka kevésbé fáj, sokkal biztonságosabb.
Ha már mindenképp szúrkálni akarod ezt az érzékeny és óvandó testrészt akkor nem tök mindegy mit okozol ezzel?!
Ha ilyen hülye vagy akkor száradjon le! :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!