Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cicuskaaa123 kérdése:
Fiúk! Ti végig néznétek élőben, hogy 2 biszex csaj kinyalja és megdugja egymást? :$
Figyelt kérdés
Csak mer én kiszeretném probálni és a barátomnak mondtam, ha akarja végignézheti ahogy mi ezt csináljuk, de sztem ő is beszállna.. Ti élveznétek és beszállnátok?:$ 17/L2011. jún. 16. 21:23
2/17 anonim válasza:
Hát voltam már hasonlóban, nem bírtam veszteg maradni. Az ilyet nem lehet kibírni, csak azoknak, akik szerint ez undorító, vagy melegek, vagy vakok, és süketek együtt. :D
4/17 anonim válasza:
Én inkább kiszállnék. De a barátnőmmel többet tuti nem állnék szóba.
5/17 A kérdező kommentje:
:O szerinted undoritó, ha egy csaj csajjal? iylet is ritkán hallottam :).. de van ilyenis.. hát.. szerintem barátom is 100% h beszáll mer imádja az ilyet. xD
2011. jún. 16. 21:32
6/17 anonim válasza:
Persze, hogy undorító. Sok elfajzott köcsög meg erre gerjed...
7/17 A kérdező kommentje:
Hát...:S kinek mi jön be.. ne bíráljunk el senkit sztem :)
2011. jún. 16. 21:54
8/17 anonim válasza:
Nézni megnézem. Filmen. De a barátnőmnél ez megcsalásnak számítana. Ugyanúgy szerintem az is megcsalás lenne, ha én alkotnék a barátommal... Szerintem, ha szeretek valakit, akkor nem szívesen nézem végig, ahogy mással alkot... Akkor sem, ha az a más lány. Sőt, talán pláne, hogy nem...
9/17 anonim válasza:
és ha a barátod beszállna nem lennél féltékeny hogy előtted szexel egy másik csajjal?:d
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!