Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A csajom nem mindig kivánja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajom nem mindig kivánja vagy nem tudom, de azt szeretném, hogy ha "ugy van" akkor feltudjam izgatni és ő is akarja legalább annyira mint én, hogy érjem el ezt, hogy fogjak hozzá?

Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne úgy közeledj hozzá,hogy akkor most megduglak!

Először csak simizd,puszilgasd,aztán hidd el ő is elkezd felizgulni és máris lesz kedve szexelni!

2009. márc. 22. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
flörtölj vele, szeretgesd
2009. márc. 22. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, azért ebben a kérdésben vannak elírások, de talán kibogoztam. Az "úgy van" arra utal, hogy menstruál? Ha igen, akkor el kell fogadnod, hogy ő olyankor nem kívánja. Rengeteg tünet kísérheti a havi bajt. Nem véletlenül hívják így.:S A görcstől a mellfeszülésen át, a lehangoltságig, emésztési zavarok, puffadás, fejfájás, derékfájás és így tovább. Én ilyenkor még jobban igénylem az összebújást, de mindenki más.

19/L

2009. márc. 22. 22:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

nem igazan ertem a kerdest de megprobalok valaszolni? az "ugy van" az mit jelent? lenyegeben a szex a jo, neki is, neked is, nincs semmi gond csak te azt szeretned h gyakrabban kivanja?

szerintem ha hozzabujsz, simogatod, puszilgatod 1 idieg biztos neki is megjon a kedve. valamint a celzasok, a jatekos csipkelodes is jo lehet. kozos furdes, masszazs, osszebujas.....ezek mindig meghozzak a hatasukat :)

2009. márc. 22. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Ajj, bár az én pasim is így gondolná!!! De nálunk pont fordítva van. Én minden nap kívánnám, akár többször is egy nap, ő meg elvan ha csak 3 naponta sexelünk. Pedig korábban nem így volt, de a válasza hogy csak így jön ki és hogy attól nem kíván kevésbé...Hát nem tudom, korábban tök mindegy volt hol, mikor, hajnalba is nekiálltunk, még akkoris ha hajnalba kellett kelni meló miatt, most meg... Szal nekem is jól jönne pár tipp csaj részére :D
2009. márc. 23. 13:09
 6/6 A kérdező kommentje:
kösya válaszokat "ha ugy van" azta arra értem ha passzol minden az idő és a hely!
2009. márc. 23. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!