Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A néger és latino melegpasik hogyhogy nem b_zisak?
uh hát nagyon nem látod át ezt a dolgot :)
én rengeteg latino és feka meleget láttam akik lányosabbak, Mo-n akiket ismerek melegeket viszont nem is nagyon van köztük gyengébb testalkatú. Szerintem mindenhol kb ugyanaz az arány, a férfiasabbak javára...csak te ezt azért nem tudod, mert őket nem veszed észre :)
...ők nem "riszálnak" ahogy te mondod, mint a maradék 5% :D
Lehet benne valami :D
Egyébként van egy meleg ismerősöm, ő nagyon csajos. És volt már pasija is, aki szintén olyan volt... nem vagyunk túl közeli kapcsolatban, de így hogy én őt ismerem, sok meleget láttam már, személyesen is, vagy képen. És tényleg az a benyomásom h a magyar melegek között sokkal több a nőies, mint mondjuk egy néger. Biztos h a négerek között is van lányos, de szerintem nem annyi, mint magyarban :/ Na várom még az észrevételeket, véleményeket!
"az a benyomásom h a magyar melegek között sokkal több a nőies, mint mondjuk egy néger"
nem mondod !! :D:D:D ezt rosszul fogalmaztad meg :) :D
valszeg azért "ismersz" több lányos meleget mert az ismerősöd hozzá hasonló körökben mozog. Általa nyílván nem fogsz találkozni férfias melegekkel :)
Szerintem egyébként a latino fasziknak alapból jobb fizikai adottságaik is vannak, tehát egy x kor után "megemberesednek" bár hülyén hangzik
Hidd el vannak itt jó faszik csak neked láthatatlanok :)
Köszi a válaszokat!
Azért nem azt mondtam, hogy a magyarok mind riszálós bzik, de az ÉN ÉSZREVÉTELEM szerint kevesebb férfias van itthon (és talán európában) mint egy ázsiai kontinensen...
jó értjük hogy a TE ÉSZREVÉTELED szerint :DD mi meg elmondtuk h nincs igazad :)
amúgy a legjobb faszik az olaszok/spanyolok/angolok (szerintem) ázsiaiak annyira nem :) amcsik is jók
Amugy meg a japán, kínai meleg nagyon férfiatlanok. És ezt nem csak én mondom :P
Utóbbi, 80%os, te csaj vagy, vagy meleg? Mert ha meleg akkor talán jobban értesz hozzá mint én :P
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!