Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a harom es fel ev korkulonbseg?
Figyelt kérdés
Van egy lany, aki vegzos kozepiskolas, en pedig mar egyetemista vagyok. Hetente egy-ket alkalommal talalkozunk, kozos elfoglaltsagbol kifolyolag. Mult alkalommal kicsit ittunk es egesz jol osszemelegedtunk. Kivancsi vagyok, eroltessem-e vele a dolgot, vagy inkabb hanyagoljam? Mellesleg elegge kedvelem...2011. jún. 16. 19:23
2/8 anonim válasza:
nem
köztünk 17 év van és még ezt se tartjuk soknak,mivel összhangban vagyunk. Ha ez meg van,akkor a korkülönbség teljesen,mindegy.
sok szerencsét ;)
(19/N+36/F)
3/8 anonim válasza:
Nem. Egy végzős középiskolás és egy egyetemista között szerintem nincs olyan sok különbség. Ha igazán szeretitek egymást, és jól érzitek magatokat, úgysem a kor fog számítani. Szerintem kezdeményezhetsz, ha nagyon tetszik. Lehet, hogy ennyi korkülönbség még kell is egy kapcsolatba.
4/8 anonim válasza:
Mellesleg, tanulj meg helyesen ékezetekkel írni!
Még 15 év különbség sem sok! A kor nem garancia semmire sem, akkor meg miért alapoznál rá?!
5/8 Vérszomjas pandamaci válasza:
Á, az egyáltalán nem.
6/8 anonim válasza:
Nem. 4 év a maximum.. de már szinte senki nem tartja be :)
7/8 anonim válasza:
Dehogy sok. Az nem jó ha benned ilyen is felmerül. Barátom és köztem úgy kb 6 év van.. Én még tanulok ő dolgozik,hamarosan 1 évesek leszünk,és úgy tűnik semmi baj a a korkülönbséggel. És nem is tűnik fel mert engem néznek úgy egy 18-20 évesnek így senki nem háborodik fel. 16L-22F
8/8 anonim válasza:
annyi kell is... a pasik később érnek:) köztem és a férjem között 7 év van, de sosem jöttem össze olyan pasival aki nem volt minimum 4 évvel idősebb nálam...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!