Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy egy lány leszbikus?

Figyelt kérdés
Milyen jelek utalnak rá
2011. jún. 16. 19:22
1 2
 11/17 IQnindzsa ***** válasza:
100%
Sehonnan. Nincsenek rá utaló külső jelek. Ha vagy vele olyan viszonyban, akkor megkérdezheted és akkor tudni fogod.
2011. júl. 10. 04:44
 12/17 anonim ***** válasza:

amíg nem ismersz valakit annyira közelről,szerintem nem tudhatod

pl én is fiús vagyok,mégse vagyok leszbi :))

13L

2011. júl. 10. 07:10
 13/17 anonim ***** válasza:

rajta kapod...Igazából ez csak csajoknak feltűnő, mikor rád mozdul a buszon, vagy valahol..na akkor tuti leszbi, aki ilyet csinál józanon. -.-

Amúgy én 20 éves csaj vagyok, totál hetero, még részegen is XD De rövid körmöm van, és kicsi fülbevalót hordok....

2011. júl. 10. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:
A leszbi és bi lányok és pasik meglátják. De csak gyakorlat teszi a mestert.
2011. júl. 10. 15:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja és van fiús és iszonyat nőies is a full leszbik közt is.
2011. júl. 10. 15:21
 16/17 anonim ***** válasza:

"... sexual orientation ...

female:

Heterosex ~15%

Bi-curious ~75%

Lesbi ~10%"

2011. júl. 10. 15:22
 17/17 mus musculus ***** válasza:
100%

06-16 21:21!

Figyelj, tudom, hogy ez most nagyon váratlanul fog érni téged (talán feldolgozni is képtelen leszel), de:

1. Rövid a körmöm, mert nem bírom elviseli a hosszút, nem kényelmes és be-beszakadozik bizonyos idő elteltével.

2. A fülem minden szartól (arany, ezüst, orvosi fém, bizsu, bármi) begyullad, így kénytelen vagyok mellőzni a fülbevalókat. Mellesleg a nagy csüngőseket mindig is ízléstelennek tartottam.

3. Úgy járok, ahogy nekem kényelmes. Nem figyelem, hogy kicsik és gyorsak legyenek a lépteim, hogy ki legyen húzva a hátam, hogy enyhén rázzam a seggem, hogy ne álljanak kifelé a lábfejeim, hogy tipegjek kicsit - mert az alapjárásom nem ilyen és nem vagyok hajlandó semmit magamra erőltetni a társadalmi elvárások miatt.

És képzeld, mindezekkel párhuzamban 100%-ban heteroszexuális vagyok. Vajon hogy lehetséges ez?...

2011. okt. 30. 17:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!