Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy lány leszbikus?
amíg nem ismersz valakit annyira közelről,szerintem nem tudhatod
pl én is fiús vagyok,mégse vagyok leszbi :))
13L
rajta kapod...Igazából ez csak csajoknak feltűnő, mikor rád mozdul a buszon, vagy valahol..na akkor tuti leszbi, aki ilyet csinál józanon. -.-
Amúgy én 20 éves csaj vagyok, totál hetero, még részegen is XD De rövid körmöm van, és kicsi fülbevalót hordok....
"... sexual orientation ...
female:
Heterosex ~15%
Bi-curious ~75%
Lesbi ~10%"
06-16 21:21!
Figyelj, tudom, hogy ez most nagyon váratlanul fog érni téged (talán feldolgozni is képtelen leszel), de:
1. Rövid a körmöm, mert nem bírom elviseli a hosszút, nem kényelmes és be-beszakadozik bizonyos idő elteltével.
2. A fülem minden szartól (arany, ezüst, orvosi fém, bizsu, bármi) begyullad, így kénytelen vagyok mellőzni a fülbevalókat. Mellesleg a nagy csüngőseket mindig is ízléstelennek tartottam.
3. Úgy járok, ahogy nekem kényelmes. Nem figyelem, hogy kicsik és gyorsak legyenek a lépteim, hogy ki legyen húzva a hátam, hogy enyhén rázzam a seggem, hogy ne álljanak kifelé a lábfejeim, hogy tipegjek kicsit - mert az alapjárásom nem ilyen és nem vagyok hajlandó semmit magamra erőltetni a társadalmi elvárások miatt.
És képzeld, mindezekkel párhuzamban 100%-ban heteroszexuális vagyok. Vajon hogy lehetséges ez?...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!