Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valaki, valami tippet tud...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki, valami tippet tud adni? Hamarosan lefekszem a barátommal.

Figyelt kérdés
Még szűz vagyok és 1 hét körülbelül és lefekszek vele, de ezen a téren tapasztalatlan vagyok sajnos, ő rá fog vezetni arra,mi a jó neki?vagy fiúk légyszi 1-2 tippet adjatok :) megköszönném..:)
2011. jún. 16. 19:12
 1/7 WhiteLabel ***** válasza:
Először is kérünk szépen egy kort, aztán utána társaloghatunk.
2011. jún. 16. 19:13
 2/7 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok és ő 21 éves
2011. jún. 16. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez jön spontán, nem kell tanulni.

Irányítson ő, de vezesd rá, hogy neked mi a jó. Hidd el őt nem kell félteni biztosan élvezni fogja, bár így először lehet csak pár percig :P

2011. jún. 16. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:

A legfontosabb, hogy lazíts, testben is és fejben is. Helyezkedjetek el kényelmesen, simogassátok egymást, csókolózzatok, stb. A lényeg, hogy te jól felizgulj és benedvesedj, mert akkor neki is könnyebb lesz, neked pedig kevésbé fog fájni.

Mindenképpen védekezzetek valamilyen előre megbeszélt módon, hiszen ha azon görcsölsz, hogy teherbe eshetsz, akkor nem fogsz tudni lazítani, nem fogod tudni átadni magad az élvezetnek.

Kommunikáljatok folymatosan. Mondd meg, ha fáj, ha máshogy szeretnéd, ha nem szeretnéd, de azt is, ha jól csinálja, ha élvezed, ha erősebben, gyorsabban szeretnéd.

A te dolgod ennyiből ki is merül, a többi már a pasid dolga (a fokozatos behatolás, a kellő figyelem a jelzéseidre, a megfelelő póz és sebesség tartása, stb).

Ne számíts nagy élményre, az első alkalommal nem valószínű, hogy orgazmusod lesz, fájni viszont könnyen lehet, hogy fog.

Illetve tudjál róla, hogy hatalmas szívességet teszel ezzel a pasidnak :) Hajrá!

23F

2011. jún. 16. 22:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha akarod akkor tedd meg, ne más miatt. Viszont akkor semmin ne izgulj mert ellene dolgozol! Lazulj és éld át! Maradandó élmény lesz akár jó lesz, akár rossz! Ha jól választottál pasit magadnak akkor nincs gond!
2011. jún. 17. 02:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jó tanácsokat, nagyon sokat segitettetek. :) hát, szerintem nem fog fájni, mert amikor hosszú időn át csókolózunk már attól benedvesedek, ettől én nem félek.:) Hogy kicsit oldottabb legyek, lehet megiszok előtte egy pálinkát :P , de nem lesz gond.:D és biztosan egy nagy élmény lesz. köszi még egyszer :)
2011. jún. 17. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
pálinka helyett jobb a pezsgő,kicsit romantikusabb:) másrészt meg ha a srác tapasztalt,ő tudja mit kell csinálni,neked tényleg csak jelezni kell ha vmi jó vagy rossz..ha elég időt szántok a bemelegítésre,lehet h nem is fog fájni..nekem se fájt,bár ez nagyon változó:)
2011. jún. 17. 19:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!