Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit szólnátok hozzá h ha a barátnőtök születésnapotok alkalmából meglepne? . Többi lent
Figyelt kérdés
Mit szólnátok hozzá h ha a barátnőtök születésnapotok alkalmából meglepne titeket avval h mikor este fürdés után a szobába gyertyafény, bor mellet várna titeket és még ráadásnak valami szexi ruciban?:P ( értelmes válaszokat kérek előre is köszi)
17/L
2011. jún. 16. 19:09
1/13 WhiteLabel válasza:
Én örülnék neki, bor után úgy is mehet egész ééjszaka:D
2/13 anonim válasza:
énnnn is ezt akartam csinálni :D (barátomnak most lesz szülinapja) szal sztem jó ötlet :) (csak sajnos én most nem tudom megcsinálni, de valami ötlet kell karácsonyra is :D)
5/13 A kérdező kommentje:
Én már régóta tervezem barátom most lesz 20 éves és így másfél év után akarok egy kis változatosságot :D csak picit parázok h hogyan fog reagálni
2011. jún. 16. 19:14
7/13 Koldus válasza:
Hát én szomjan maradnék, mert nem szeretem a bort :/
8/13 anonim válasza:
végigolvasva azt mondtam, h tökéletes, látom értesz az egyszerű, de profi szervezéshez, de most megszólalt a hasam, úgyhogy ha megsütöd a kedvenc kajáját, ak egész éjjel a szexrabszolgád lesz ;)
9/13 anonim válasza:
De figyelj rá, hogy egy helyesírási szótár is legyen az ágy mellett... Hát szükséged lesz rá...
10/13 anonim válasza:
Ne parázz, egy ilyen dolog csak jól sülhet el!
Ha egy kicsit esetlen leszel elsőre, akkor is oda lesz meg vissza a gesztustól meg Tőled!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!