Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok partnere vagy kevés volt a srácnak, avagy a nőknek semmi nem jó?
A nők nagyon kritikusak tudnak lenni a férfiakkal, ha szóba kerülnek azok korábbi kapcsolatai. Az egyik esetben, ha sok volt nekik és ezek között jópár egyéjszakás, akkor a gond az, hogy "mennyi nőben járt már ez énelőttem?"
És nem jönnek össze vele emiatt.
Ha viszont minimális számú partnere volt a férfinak, mondjuk egy-kettő, akkor viszont: "ez még nem élte ki magát, meg fog csalni!"-és ezért nem jönnek össze vele.
Nem túlzás ez egy kissé?
rossz lányokat fogtál ki...
engem nem érdekel előttem hány barátnője volt egy fiúnak... ha horribilis mennyiségű, akkor azzal néha cukkolom ;)
de am nem érdekel... ja és majd egy pár testre elküldöm... pl.: AIDS teszt meg egyéb nemi úton terjedő betegségek miatt. nem rossz szándékból, hanem mert elővigyázatos vagyok.
Meg is válaszoltad a kérdésedet: a nőknek semmi sem jó.
Éppen azért jól meg kell dugni őket, aztán kirúgni a p.csába mindet és nem belemenni mindenféle hülye érzelmi kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!