Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok szerintetek írjak neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok szerintetek írjak neki?

Figyelt kérdés

15 évesen volt egy lány barátnőm,nem jöttünk össze kizárólag csak haveri társaságban lógtunk,de egy nap mikor csak ketten voltunk nála,akkor kicsit nyomult rám de persze előtte a tudtára adtam hogy tetszik,Pont előtte egy nappal voltam előszór nővel s arról meséltem neki.

Kérdezte hogy nagyon tetszett a csaj?

Mondtam hogy igen,pont mint te.

Erre a reakció az volt hogy le akart velem konkrétan feküdni csak én nem hagytam magam.KB 17 éves koromra megszakad vele 99%-bana kapcsolat,Néha ha összefutunk köszönünk egymásnak,mosolygunk,de semmi több.

Idén 20 vagyok szóval azóta eltelt 5 év.

Szerintetek lehet ebből valami,ha nem is kapcsolat de legalább egy egy vagy több éjszakai kaland?

Megjegyzem a csaj kicsit idősebb nálam,pontosabban 3 év-el.Ha nekem a fejembe jár vajon neki nem ? Ti hogy vagytok vele?

Ha valakit mondjuk kihagytatok vagy nem kaptatok meg pedig akartatok az meddig marad meg?

2011. jún. 16. 18:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak szexet akarsz ne írj neki, tönkreteheti egy régi és jó barátság emlékét. De ha még mindig kíváncsi vagy rá (barátként) akkor hajrá!
2011. jún. 16. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne hagyd figyelmen kívül, hogy egy lány 18 és 23 éves kora között elég nagyot változhat... -bár érdekes 18 éves lány, aki egy 15 évessel akar izélni... Mostanra már el is menne a korkülönbség... :)
2011. jún. 16. 20:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexet akarsz vele akkor jobb úgy csinálni, ha ő is akarja...ha a kapcsolatot megszakítottad vele újra kell építeni ami nem kis meló. Ha újra jóban lezstek akkor szerintem biztosan lehet belőle valami:)
2011. jún. 18. 11:17
 4/9 anonim ***** válasza:
62%
szreintem akkor téged még nem igazán vett komolyan, de bebizonyíthatod, hogy azóta sokkal nagyobb lettél meg mindenféle, szal szerintem bepróbálkozhatsz...
2011. jún. 18. 11:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem már túllépett rajtad.Bár ki tudja?!Egy nő gondolkodása komplikált.Esetleg indulj ki abból,hogy azóta voltak e hosszú kapcsolatai.
2011. jún. 18. 13:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az építő jelegű válaszolásait.
2011. jún. 18. 18:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egy próbát megér. Végül is sokat nem veszthetsz vele, hiszen most sem tartjátok a kapcsolatot, úgy pedig szert tehetsz egy barátnőre vagy egy 'szexhaverra', vagy szimplán csak barátok lesztek.

Azért ne nagyon bízd el magad egy nő 18 és 23 éves kora között elég sokat változhat (magamból kiindulva mondom). /Egyébként én a minap jöttem újra össze (csak szexre) az egyik exemmel akivel 18 évesen voltam együtt, ő fiatalabb nálam, akkor nagyon szerelemes voltam belé, most meg a legkevésbé sem vonz, csak szexuálisan./

Én mindenképpen bepróbálkoznék a helyedben, de ne akard átverni, ha csak szexre kell, akkor ne akard elhitetni vele, hogy mást is akarsz.

23N

2011. nov. 11. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Most nézem júniusi kérdés. Azóta gondolkozol rajta, hogy lépjél-e?
2011. nov. 11. 19:47
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem léptem azóta semmit csak újra felmerül bennem a kérdés ..... amúgy koszi
2011. nov. 12. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!