Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kipróbálni, hogy orálisan kényeztessem a barátomat, de nem szeretné, ilyen létezik?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, ő 28..ő az első barátom, 10 hónapja vagyunk együtt, nagyon jó a szex, ő már többször is csinálta nekem orálisan, de én még neki nem..valamelyik nap utaltam rá, és azt mondta, hogy nem szereti.. akkor meg se próbáljam?? létezik, hogy egy pasi tényleg nem szereti, ha orálisan kényeztetik?2011. jún. 16. 18:11
1/6 anonim válasza:
lehet hogy csak rossz élmények kötik hozzá (megfogazták...stb.)...kérdezd meg tőle hogy mit szólna hozzá ha kipróbálnátok?:)
17/F
2/6 anonim válasza:
Nem tudom.. szerintem kérdezés nélkül kellett volna elkezdened neki a kényeztetést...hátha akkor belement volna.De így kimondva szóban,hát már neccesebb.. Azért egy próbát megér,próbáld ki nála mikor együtt vagytok,kicsit rávezeted és csinálod neki.Ha elutasít,akkor viszont már biztosan tudnád,hogy tényleg nem szereti..Bár én még nem hallottam olyanról,aki nem szereti... 22N
3/6 anonim válasza:
Hali
Én szerintem elég megalázó látni ahogy látod a barátnőd odalent.Én legalábbis úgy vagyok vele ,hogy ,ha nagyon akarja mehet ,de ,ha nem ragaszkodik hozzá akkor eszembe sem jutna.
4/6 anonim válasza:
Ekkora erővel egy lánynak is lehetne megalázó látni ahogy a barátja nyalakodik a lába között. Én is jártam már ilyen pasival. Azt mondta nem szereti az orális szexet, ha neki csinálják. Mondtam neki hogy én azért kipróbálnám. Meg is tettem. Képzeld, megszerette:)Sőt, utána már volt hogy ő kérte. Az mondjuk hozzá tartozik az igazsághoz hogy én nem először csináltam. Az első szerelmemmel tanultam meg. Beszélj vele, ő is megadhatná magatoknak az esélyt hogy még több módon örömet szerezhess neki. Ha nagyon nem akarja akkor ne eröltesd. Valamilyen véletlen folytán az utána következő barátommal is nekem sikerült "megszerettetni". Nekem úgy látszik ez a küldetésem itt a földi életemben:D Szóval nem kizárt hogy ő is megszereti veled előbb utóbb. Biztos nem voltak kellemes tapasztalatai szegénynek.
6/6 anonim válasza:
Hát én ilyenről még nem hallottam. :O
(de ha látsz egy heget ami fognyom alakú akkor ne kérdezz rá mert egyértelmű!!!)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!