Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én miért nem szeretkezhetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én miért nem szeretkezhetek?

Figyelt kérdés

A barátom nem fekszik le velem. 6 hónapja együtt vagyunk és nem feküdtünk még le. Mostanában én kielégítem kézzel de miután kielégült befordul és alszik, engem meg úgy hagy...

Annyira igazságtalanság, hogy mások akiknek van párjuk szexelhetnek én meg nem.

Tuti hogy nem csal meg, szóval nem fektet meg mást, mert állandóan otthon van, látom hogy mindig online van...

Múltkor beírtam neki hogy úgy szexelnék most, erre annyit reagált hogy "Szexelj."

most ez mi???

annyira rossz, kielégületlen vagyok és frusztrált, szerintem más pasi már attól elélvezett volna ha a barátnője beír neki egy ilyet hogy szeretkezni akar...

mitől lehet ez???

azért nem hagyom el mert lelkiekben meg eléggé egy hullámhosszon vagyunk...

2011. jún. 16. 16:28
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
ez hülyén jött ki a "szexelj" után hogy lelkiekben 1 hullámhosszon vagyunk, hát ezt a dolgot nem tudom mire vélni, de amúgy tök jókat tudunk beszélgetni egymással, meg ilyesmik...
2011. jún. 16. 16:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
nem szeret téged.kihasznál.jo vagy neki arra hogy kiverd,de nem kiván téged,kül nem lenne kérdés...
2011. jún. 16. 16:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok?
2011. jún. 16. 16:31
 4/16 anonim ***** válasza:
Ajaj, nagy a baj! Ha nekem lenne barátnőm, biztos, hogy jól megb.sznám, dehogy hagynám kielégítetlenül!
2011. jún. 16. 16:35
 5/16 A kérdező kommentje:

még mielőtt valaki írná hogy biztos ronda vagyok, nem vagyok az.

én 18 ő 19

2011. jún. 16. 16:41
 6/16 anonim ***** válasza:

Akkor azt sem mondhatjuk, hogy még nem áll rá készen. Bár lehet, ha szűz még.

De ezt mi nem tudhatjuk. Kérdezd meg tőle, hogy miért nem akar veled lefeküdni.

Elég furcsa egy szituáció, általában a férfiaknál nincs ilyen probléma..sőt : D

2011. jún. 16. 16:43
 7/16 A kérdező kommentje:

kérdeztem már, de mindig csak sajnálkozik meg elintézi annyival hogy nem tudja mi baja...

tudom így látatlanban ti sem tudjátok, de hátha van valami tipp hogy egy fiú mikor viselkedik így...

2011. jún. 16. 16:45
 8/16 Thurston ***** válasza:
Azta, nem gyakran írok ilyet, de itt most tényleg elég egyszerű a diagnózis: a barátod egy barom. Írod neki, hogy szexelni akarsz, ő meg... :'D El se akarom hinni. De érted, annak nincs sok értelme, hogy most ezt leírod ide. Írd le neki, és kész. Az hozhat valamiféle megoldást.
2011. jún. 16. 16:48
 9/16 anonim ***** válasza:

Ha még a szeretkezésen nem is, de azon biztos orbitálisan kiakadnék egy idő után,hogy én ügyködök rajta, ő meg semmit nem akar nyújtani. Szerintem én már elhagytam volna. Mert ebből én csak azt érezném, hogy tényleg kihasznál...jó, hogy nem a saját kezét kell használnia. Nem érezném magam nőnek, kívánatosnak...és ez alatt a fél év alatt biztosan csökkent volna az önbizalmam is.

Plusz, ha ilyet mondana nekem, hogy "szexelj", hát lehet akkor tettem volna fel az i-re a pontot.

2011. jún. 16. 16:56
 10/16 Thurston ***** válasza:
Ja, ennek a dolognak a felvezetését akár kezdheted úgy is, hogy "szexelni akarok VELED", úgy talán kevésbé tudja félreértelmezni a dolgot.
2011. jún. 16. 16:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!