Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mostanában nem élvezem annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában nem élvezem annyira a szexet. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Mindig 100%osan rá vagyok izgulva a páromra. Soha életemben nem voltam még ilyen jó szexuális kapcsolatban, mint vele. A szerszáma sem kicsi, a teljesítménye is tökéletes. Mégis mostanában miután berakja... mintha nem érezném őt... Nyilván érzem hogy bennem van, de nem érzek se jót se rosszat. Nem, érzem azt amit eddig. Mintha mikor betenné, megszűnne az "izgalmam".

Mitől lehet ez?

Mielőtt azt írnátok hogy nem szeretem, szeretném közölni hogy de igen, nagyon is szeretem őt. Lehet ilyesmi a sok stressztől? Vagy ellustultam? XD HELP.

23/l

2011. jún. 16. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem lustultál el.

somindentől függ.

pl. Szedsz e mostanába fogamzásgátlót (ettöl eszmeéetlenül elmehet a lány kedve a hormonok miatt)

vagy Nem e túl monoton a sexuális életetek (magyarul megfektet , kinyal és megdug) és folyton ez ez ez.

vagy az is lehet hogy elkezdtetek stagnálni egymással vagyis nem a sex már a fő project ami a kapcsolatotokba van

vagy nemlehet hogy túl régen eggyüt vagytok akkor meg belefásulhattál.

2011. jún. 16. 16:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Fog. gátlót szedek már 4 éve.

1 éve vagyunk együtt.

Mostanában több volt a stressz, külföldi meló miatt.

És engem zavart hogy én úgy éreztem többet kényeztetem, nem kapok annyit vissza. Ő meg úgy érezte csak ő dolgozik. szóval lehet ez is közrejátszik? hogy mindketten várjuk hogy a másik lépjen valami nagyot?

2011. jún. 16. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen lehet attól is

titok :) de elmondom.

tévhit amikor a lányok aztmondják hogy még a fiuknál is jobban akarja egy átlagos lány a sex et.

egy fiú bármikor bárhol bárkivel (a jóizlés határain belül) amigy egy lány (normál , nem a nyugati aluljáróban zonázó tipusú lány) a kényeztetést akarja és ha nemkapja meg akkor egy idő után belefásul.

a külföldi munkást streszt meg ismerem :) bnöm is most akart kimenni de nemjött össze neki pedig már nagyon beleélte magát közbe meg nemtudott másra gondolni csak is arra.

az idő is hatással lehet erre + akkor ez a stressz + az hogy a barátod tölled várja hogy "alkoss te először" ilyenkor prioritásilag sztem hátrébkerült ez a téma nálad és ezért lehet ez a hangulatlanság mostanság.

közösen felkéne dobni picit valami séta és extrém dologgal. :) onnantól tuti éreznéd megint

22/f

2011. jún. 16. 16:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Ez jó ötlet :) Köszi a tippet!

Van benne ráció, amit mondasz... :D

2011. jún. 16. 18:39

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!