Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Akkor most ez a lány baszhatnék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most ez a lány baszhatnék?

Figyelt kérdés
Folton puszilgat mindenkit, markolássza a combjukat, elég fent meg ilyesmik.
2011. jún. 16. 14:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Minden nem magyarországi magyar nevében megkérlek, kedves kérdező, hogy ne szégyeníts minket.
2011. jún. 16. 22:22
 22/25 anonim ***** válasza:

szerintem a szűzkrvák is bevehetőek.

ha rátudod beszélni egy találkára , van nálad egy csomag gumi, felmentek hozzátok. Csók meg ilyenek, aztán haladsz le, megujjazod, kinyalod és utána majd elkezd nyivákolni hogy jaj de jó lenne meg izé de hát sajnos nincs gumi úgyhogy szevasz. és ekkor előkapod a gumit. innentől kezdve majd benyögi hogy jaj ő még szűz meg vérezni fog meg ilyenek. na ekkor csak odaveted hogy óvatos leszel meg nem fog meg ilyenek. aztán persze tényleg az leszel (mer nem vagy genya!)

és kb ennyi. utána hívogatni fog.

talán az a legnehezebb hogy rávedd felmenjen hozzád utána gyerekjáték. szerintem mint bármi más meg játszós csajnál ennél is az kell hogy hagyod hogy az elején játszadozzon veled és ő legyen a főnök utána meg hirtelen te leszel a domináns.

2011. jún. 16. 23:29
 23/25 anonim ***** válasza:

tegnap 22:04

nem tudjuk, de ha már kielemeztünk, meglesz a válasz.

2011. jún. 17. 18:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Figyelj csak, mester! Menjél oda a lányhoz, és kérdezd meg tőle, hogy "te baszhatnék vagy?", bár a reakciót stzerintem tudod. Képzeld mindenki értette a kérdésedet, de ez nem jelenti azt, hogy értelmes is volt! Tanulj meg legalább tőmondatokban fogalmazni, vagy legyél egy sevillai tenyészbikának te a "baszhatnék"!
2011. jún. 20. 09:50
 25/25 anonim válasza:
Huh, hogy beszéltek a nőkről. Szerintem még szerencse, hogy létezünk, hogy a világ színvonalát emeljük.
2012. márc. 24. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!