Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Furcsa ha egy kicsit alacsonyabb srácnak nagy farka van?
Én amúgy 170 cm vagyok és 18-19-cm . Tudom ,hogy nem olyan nagyon nagy de olvastam itt egy csomó kérdést ,hogy "12 centi, ez gáz?" úgyhogy ezért írtam így. Meg dob rajta ,hogy még vastag is.
Én nem érzem magam olyan alacsonynak de mondták már , hogy nem függ össze a két "méret" de a lányok általában kisebbre számítanak. :S
"Nem függ össze a két méret"
:')
Kábé negyvenötször írtam le, hogy de, nekem számít. Nyilván mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más fontos, de nem tudom miért nyilatkozol úgy, mintha a te véleményed aztán mindenkié lenne. Röhejes.
Sziasztok!
Orvos vagyok-részt vettem 2007-11 közt egy europai+kanadai párkapcsolati tanulmányban,ahol több mint 9500 pasit mértek meg-a farok mérete(mereven) nem függ össze a magassággal.Amit viszont ki lehetett mutatni(ez persze 9500 körüli számnàl nem “törvény“de azért nem is egyedi- a megmért “izomgyerekek“jó felének 13centinél kisebb volt..és a “feketèknek nagyobb“ van mondát is relativàlni kellett!!
Én 176cm magas vagyok és 22x5,5(a hossz és az átmérö az izgalom fokától függöen 1cmx0,5cm-t ingadozik. Laci
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!