Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzhártya-probléma: egy hónapja vesztettem el a szüzességem és még mindig fáj a szex. Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
kb. egy hónapja voltunk együtt először a barátommal (én még szűz voltam). vastag volt a szűzhártyám (nőgyógyász állapította meg), de nem áthatolhatatalan, ezért nagyon-nagyon fájt az első együttlét. azóta 5-6 alkalommal voltunk együtt, már egyre jobb, de sokszor még mindig nagyon tud fájni. az lenne a kérdésem, hogy nálatok meddig tartott, amíg fájdalom nélkül tudtátok élvezni a szexet? nyilván ez összefügg azzal is, hogy nem volt zökkenőmentes a szűzhártyaátszakítás a vastagsága miatt, de egyébként rendesen nedvesedem mindig és fertőzésről vagy gyulladásról sem tudok, ami esetleg fájdalmat okozhatna aktus közben. köszönöm a válaszokat előre is.2011. jún. 16. 13:59
1/5 WhiteLabel válasza:
Barátod valamit szarul csinál.
3/5 anonim válasza:
Valamit rosszúl csináltatok..
Amúgy hány éves vagy?
4/5 anonim válasza:
biztos h vmit nem jól csináltok..:/ nekem az első se fájt, nemhogy a sokadik..
5/5 anonim válasza:
Szerintem önző a barátod :D fordítson rád több időt akár fél vagy 1 óra és semmi baj nem lesz :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!